BIOMED, kennen jullie dit merk


BIOMED, kennen jullie dit merk?

Wat ga ik binnenkort reviewen? BIOMED, kennen jullie dit merk? Red mijn gezicht.nl Help!!! Red mijn gezicht!!! Goed voor jezelf zorgen is een essentie voor elke vrouw in iedere leeftijdscategorie, geloof ik. Jong of oud, er zijn veel manieren om goed voor jezelf te zorgen en om jong te blijven.

Al kunnen wij niet altijd tegen onze biologische klok op. Sinds mijn 16e smeer ik trouw met crème en verzorgingsproducten. Zowel op mijn gezicht als op mijn lichaam, onafgebroken. Twee keer per dag zelfs en ik moet zeggen, al ontkom ik niet aan rimpels, ik ben best blij met het resultaat van mijn consequente smeer techniek die ik ontwikkelde in de jaren. Het is niet niks om je gezicht in te smeren. Er is zeker vakmanschap voor nodig. 😉

Door veel verschillende merken make-up te gaan uitproberen wordt mijn huid soms wat onrustig. De productlijn van BIOMED komt als een roeping op dit moment Als jullie veel make-up gebruiken zal je dit ook herkennen, dat chemicaliën je huid kunnen beschadigen. Wat doe ik mijn huid aan? Ik weet het, maar verschillende merken make-up uitproberen is ook te leuk om te laten. Dat zou zonde zijn, als je de mooie dingen in het leven moeten laten omdat je bang bent wat fout kan gaan.

 

 

Dat geldt voor mijn make-up en voor mijn huid. Uit ervaring kan ik niet ontkennen dat mensen zich vast kunnen klampen aan wat goed is. Ik ben zelf ook een tijdje hetzelfde product blijven gebruiken, ondanks dat mijn huid veranderende. De beste manier is om goed op je huid te letten op dit moment. En niet hoe het was. Veranderen jullie wel eens van huidverzorgingsproducten?

Biomed, hij is als een roeping gekomen, waarom? Omdat ik op zoek ben naar nieuwe producten voor mijn gezicht op dit moment.

Ik laat het jullie zien. Mijn pure huid op dit moment. ⇓ Ik baal wel een beetje. Dus omdat BIOMED een puur natuurlijk en biologisch medisch getest product is, kan ik mij niet voorstellen dat er iets ergs kan gebeuren. Integendeel, ik heb er vertrouwen in. Het is ook zeker niet omdat ik het product krijg opgestuurd. Als blogger weten wij dat wij eerlijk moeten zijn tegen ons zelf en naar onze lezers toe. En dat is ook wat ik doe met de test van al mijn producten.

Het lijkt misschien minder erg dat het is maar op deze foto heb ik pas een keer het serum gebruikt en mijn gezicht is al een stuk beter dan voorheen. Door mijn ontrustige gezicht heb ik 5 dagen lang geen make-up meer gebruikt en beloof mezelf vanaf nu alleen maar biologische foundation te gebruiken en gelukkig, die heb ik in mijn voorraad liggen. Let op! Dit is geen sponser post.  Het is allemaal  mijn eigen keus om dit te schrijven. Ik heb gewoon er zin in om te experimenteren in een nieuw product, meer zit er het niet achter.

Misschien denken jullie dat ik overdrijf met mijn gezicht, zo erg is het niet maar ik heb mijn hele leven lang goed voor mijn gezicht gezorgt, daarom erger ik mij hier zo aan.

 

 

 

Hier is wat ik ga testen:

⇒Forget Your Age ( Geen wonder dat ik dit wil testen, alleen de naam al) Al ben ik supertrots op mijn leeftijd ( Lees: about me) Ik ga liever door het leven met wat minder rimpels dat een hele plattegrond en kraaienpoten in mijn gezicht.

⇒ Forget your Age Anti Wrinkel Serum. Dit ondersteund zeker het eerste product. Valt mij wel op dat door leeftijdsverschillen kiezen wij ook heel andere producten uit. 40+ zal meer interesse kunnen hebben in dit product dan 20+, klopt dat?

⇒Pure Detox Mask. Wekelijks masker ik mijn gezicht met puur natuurlijke ingrediënten. Om mijn huid op te peppen en te hydrateren. De keus van dit product ligt voor de hand. En jullie? Hoe vaak doen jullie dat?

⇒ Peel Me Up. Grondig schoonmaken is een must, met of zonder make-up, vind ik. Twee keer per dag was ik mijn gezicht en masseer het graag zacht.

⇒ Lushes Lashes. Om te zien of mijn wimpers langer worden. Ik ben niet ontevreden van mijn wimpers, nooit, ook niet als ik geen mascara draag. Maar Mascara, merk ik, dat is een onmisbaar item voor Nederlandse vrouwen. Zelfs voor veel die niet veel make-up dragen. Minstens toch een beetje mascara, anders voel je je zo kaal. Hoe vaak hoor ik die zin niet. Dus klinkt het meer dan logisch dat ik dit product wil testen ook voor andere vrowen.

 

 

Ik ben enthousiast om het te testen, omdat ik niet kan wachten tot ik mijn zuivere huid terug krijg…hihi en dan ook misschien nog een wat jongere huid. Het is misschien niet eerlijik voor het merk BIOMED, maar als mijn missie slaagt en BIOMED geeft me mijn zuivere en jonge gezicht weer terug. Dan is dat ook de beste reclame voor dit bedrijf.

Alleen ik zal toch geduld moeten hebben. Ik heb er een paar weken tot een maand voor nodig om de producten serieus en grondig te testen. Ik ga van de producten ook stuk voor stuk een review maken. Het heeft tijd en inzet nodig om een productlijn te ontwikkelen. Ze komen helemaal uit Duitsland met hun medicinale proces. Dus ik neem er ook de tijd voor om er een review van te maken. Al kan ik niet beloven dat het resultaat positief is. Ik duim ook voor mijzelf. Maar tot nu toe ben ik 4 andere bloggers over dit product tegengekomen, en zij waren positief. Waardoor mijn nieuwsgierigheid nog meer omhoog schiet.

Het leukste is dat jullie het niet alleen hoeven te lezen. Niet alleen mag ik het uitproberen, maar jullie mogen het ook uitproberen. Het bedrijf gunt jullie er ook wat van. Door alle producten die ik review weg te geven aan een geïnteresseerde en gelukkige winnaar. Na al de reviews komt de winactie.  Bedankt BIOMED!

Nu is mijn geheim.. Ik doe zelf ook mee aan de winactie van twee andere bloggers om deze productlijn zelf ook te winnen, al weet ik dat ik de producten zelf ook al mag testen. 😉 erg ben ik hé…… niet door vertellen…ssst…

Dit is natuurlijk niet de eerst Bio product verzorgingslijn dat ik ooit heb gebruikt. Uit Duitsland heb ik ook van Terra Naturi oogschaduw, lipstick en foundation gebruikt en daar ben ik ook heel blij mee. Over BIOMED zelf  zullen we zien.

Nu ben ik benieuwd naar jullie verhaal. Hoe jullie met jullie gezicht omgaan. Raak je al in paniek als je een puistje ziet op je gezicht? Welke gezichtscrème gebruiken jullie op dit moment en waarom is dat? Is het belangrijk of heeft jullie gezicht de afgelopen tien jaar nog nooit crème gezien, dat kan ook nog.  En hoe kijken jullie tegen een biologisch merk aan? BIOMED, kennen jullie dit merk?

 

 

 

Please follow and like us: