Ben jij make-up verslaafd?


Ben jij make-up verslaafd?

Ik ben geen make-up verslaafde. Ik word niet wakker met make-up op. Ik  slaap er niet mee en ik eet het zeker niet. 😉

Weten jullie dat er vrouwen zijn die verslaafd aan het eten van make-up. Zal dat wel lekker, iedereen echt zijn eigen ding denk ik dan. Wat mij opvalt is dat vrouwen hier in Nederland heel vroeg beginnen met opmaken. Het buurmeisje van negen draagt al make-up. De dochter van mijn vriendin vroeg aan me wat voor foundation ze beter kan gebruiken. Waarop ik antwoord dat zij dat helemaal nog niet nodig heeft de foundation. Want zij is nog te jong daarvoor . Wat vinden jullie daarvan een meisje van 12 jaar en foundation? Haar huid is meer dan mooi en egaal genoeg. Foundation dat is het laatste wat zij nodig heeft.

Ik heb ook geen kamer vol met kwastjes, eyeliners, oogschaduw of lipstick. Al vind ik dat ik nu meer dan genoeg in de la heb liggen en dat ik jaren vooruit kan. De hoofdreden voor mijn cosmetica kopen is om te gaan uitproberen wat bij me past. Wat ik leuk vind en wat mij staat. 

 

 

Ik lees graag persoonlijke blogs. Al merk ik wel als ik er te veel van lees dan begin ik de beauty blog te missen. Ik mis een stuk review over make-up. Ik probeer een balans te zoeken tussen een persoonlijke blog en beauty blog.  Al vind ik het echt leuk om een make-up review te doen. Maar ik ben zeker weten geen make-up verslaafde. ??? of toch stiekem wel. ???

Ik ben benieuwd hoe andere vrouwen over make-up denken en hoe ze het beleven. En jullie? Zijn jullie een make-up verslaafde? 

Hoe kijken jullie aan tegen het opmaken en make-up? Maken jullie je wel veel op? Geven jullie veel geld uit aan make-up? En heb je veel make-up? Ik ben benieuwd…

lees ook:

7 Dagen Make up look.

Terug in de tijd met make-up en mode.

De invloed van de make up lessen in Thailand op mij.