Review: Soap & Glory The Righteous Butter.


Review: Soap & Glory The Righteous Butter.

Review: Soap & Glory The Righteous Butter. Laatst in de vakantie in Thailand had ik deze Soap & Glory gespot. Vandaag review ik hem. De verpakking van dit merk is wat mijn hart altijd weet te stelen.

Hij is beeldig en schattig en zie je de kleur, mooie roze. Ik hou van pin up, ouderwetse en authentieke afbeelding die het merk weet te gebruiken. Ik heb meerdere producten van het merk gekocht. Zoals Glow all out, one heck of a blot. Helaas raakte ik hem kwijt, ergens tussen Thailand en de terugweg naar Nederland. Geen flauw idee waar het gebleven is. Balen!

 

 

Ik ben vast niet de enige die iets kwijt tijd is na de vakantie.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosa Moschata Seed Oil, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dipropylene Glycol, Carbomer, Hexyl Cinnamal, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Potassium Hydroxide, BHT, Linalool, Benzyl Salicylate, Tetrasodium EDTA, Geraniol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Ascorbyl Palmitate

 

Soap & Glory The Righteous Butter.

Mijn ervaring:

Deze bekroonde body butter met verzachtende shea boter en aloë Vera heeft een redelijk stevige structuur Wat mij doet verbazen. Misschien door het feit dat ik hem al een tijdje heb laten liggen? Wat mij direct opvalt is hoe hij ruikt, zeer sterk en aanwezig. Een frisse, fruitige, bloemerige geur “pink” fragrance van mandarijn, roos, jasmijn, bergamot, perzik en aardbei is wat je ruikt. De geur is een combinatie van fris en fruitig. Als je je hele lichaam hiermee insmeert kun je makkelijk een parfum skippen.

Bij een dag in de buitenlucht zal ik sneller mijn hele lichaam insmeren dan voor een hele dag binnen. Dan twijfel ik nog, al vervaagd de geur in de tijd dat de dag duurt.

 

 

Na de douch smeer ik Soap & Glory The Righteous Butter, de crème smeert makkelijk weg, snel te absorberen en dringt goed in de huid. De huid voelt meteen gehydrateerd en zacht. Een tikkie plakkerig, maar niet overdreven. Na een paar minuten verdwijnt het licht plakkerige gevoel, dan begint pas het genieten. Plakkerige huidverzorgingsproducten, daar hou ik niet zo van.

Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosa Moschata Seed Oil, zijn ingrediënten die ik graag terug zie op mijn droge huid. De parfum en parabenen in het product vind ik wat minder. Gelukkig protesteert mijn lichaam niet zo sterk tegen de parfum, van deze body butter, ik heb verder geen last van allergische reacties.