Deel je link op de Facebook group.


Deel je link op de Facebook group.

Deel je link op de Facebook group.  Doe je dat ook? Ik lees wel eens dat het geen zin heeft om je post op de facebook groep te delen. Dump je links  is het woord ervoor. Zal zij misschien gelijk hebben?

Ik persoonlijk deel graag een link als ik tijd heb..Zoals .. spam je blog van een andere blog … Iedere blog heeft een van die spam je blog artikelen. Zelfs ik. Maar onder Waarom blog jij? naam. Ik doe niet mee aan de massa, met de titel spam je blog dus. 😉 Grapje natuurlijk. Ik heb ook een blog, hoe massa wil je hebben? Met minstens 1,000,000 blog’s in Nederland

Ach, wij zijn kuddedieren. Waarom ook weer niet elkaar nadoen, gezellig toch? Maar tussen al die vis in de zee, probeer maar eens op te vallen en uniek te zijn met je blog.

Maar vandaag gaat het daar niet over. Het gaat over; hoe graag deel je links op de Facebook group? Ik? Heel graag..

Ken je dat, Facebook group ? En doen jullie er wel eens aan mee?

Op social media als Facebook zijn veel Facebook groepen waar je links kunt promoten door te delen of je post te spammen. Heeft dat wel zin ? Is het niet voor niets? Misschien klikt niemand verder  om te lezen. Dit is wat ik denk, kom op, alles helpt..

 

 

 

 

Ik deel graag mijn linkje daar om te hopen dat het wordt doorgeklikt. Om wat bekender te worden. Ik denk dat het helpt. Zo komen er wat extra mensen kijken op mijn blog. Al hoor ik wel vooroordelen hierover. Hoe zinloos het is. Dat je beter mee kunt doen aan een praat-bloggroep ( elkaar vragen stellen en kennis uitwisselen, elkaar leren kennen). Dan dat je alleen maar je link dumpt ergens.

Dat zal ik dolgraag willen. Lekker meekletsen Alleen, soms is er wel gebrek aan tijd.  Lieve mensen, ik heb nog een leven, een man, kinderen, werk etc…dat woord leven…jullie begrijpen het.

Maar als jullie die groep niet kennen en interesse hebben? Hier heb ik wat namen. Doe een verzoek, word lid en klets er op los. Maak een connectie, Als ik vrije tijd heb tik ik ook wel eens ( eens in de twee maanden, oké, drie dan) om te lezen waar ze het over hebben. Veel goede informatie staat er wel in moet ik zeggen.

⇒ Blogging 101

blogcafé

⇒ Bloguniverse

⇒ Bloggers questions

En dan ook de groep waar we links kunnen delen of dumpen (dit woord heb ik niet bedacht, maar overgenomen van een ander) . 😉  Ik kom een van jullie daar soms ook tegen. Leuk he. Hier heb ik

⇒ Bloggers

⇒ Spam je blog

⇒ Bloggers Unite NL

The Blogboard

⇒ Blogger Next Door

⇒ #bloggers.

⇒ Bloggers Platform Nederland

Etc… Er is nog meer natuurlijk. Laat nog meer namen bij het comment als je denkt dat ik iets vergeten bent? Waarschijnlijk wel.

Dus, geïnteresseerd in sociaal zijn met andere bloggers? Join een Facebook groep en ga netwerken lieve mensen en veel plezier!

Meer leren over de blogwereld, bloggen en meer blogs volgen? Log in op Facebook en ga er op los. Ik blijf zelf heel af en toe de Facebook groep bezoeken, al beloof ik mijzelf meer links te gaan delen de laatste tijd wat ik al weer maanden ben vergeten. Ik kan er niets aan doen, Wat en wie er ook denken, ik deel en dump graag nog steeds  mijn links op facebook. 😉 Zinloos? Dan maar zo, ik hou van zinloos. 😉 Voorlopig ben ik blij dat ik een linkje mag dumpen.

En jullie? Hoe vaak plaatsen  jullie al je post op social media, vooral op een Facebook group  pagina? Ga me niet vertellen dat je al de namen hierboven helemaal niet kent? 😉 Dan bij deze. Deel je link op de Facebook group.  Doe je dat ook? Denken jullie dat het wel zin in heeft?

Please follow and like us: