Oogschaduw palet van NYC.


Oogschaduw palet van NYC.

De oogschaduw palet van NYC  heeft een zacht fluweelzachte structuur met lichte glitter. Het pakket is van plastic en ziet er niet echt bijzonder uit. Door het uiterlijk en de kleur van de oogschaduw verwacht ik geen spanning of wow effect wegens mijn huidkleur.

Dan moet het een super pigment zijn met deze tint om duidelijk kleur aan te geven en te zien op mijn ooglid. Maar ik hoop toch stiekem op kwaliteit van het product.

 

 

 

Oogschaduw palet van NYC.

prijs : 4,99

inhoud : 6 g.

kleur : wit, roze, bruin tot donker bruin.

Ik geef toe dat ik dit twee paletten heb meegenomen, omdat hij in aanbieding was, waarom  niet. Twee voor de prijs van één. Vooruit 5 euro voor deze twee paletten, even uitproberen dat goedkoop geen duurkoop is. Waarom heb ik deze kleur gekozen vraag ik me ook af, lekker veilig misschien. Het komt overeen met mijn huidskleur. Maar ik heb besloten voor mezelf om de volgende keer meer te experimenteren met felle kleuren.

 

 

 

De kleur in het oogschaduw palet van NYC  oogt mooi. Ik twijfel dat ik lichte roze tint kan hebben op mijn donkere huid. Toch probeer ik het, ik heb gekozen voor roze in combinatie met bruine tint. Al voelt de oogschaduw een beetje mat en een beetje poederig, ik vind mijn look zeker niet misstaan.

De matte oogschaduw bevat wel kleine beetje glitters in. Hij is makkelijk bij het aanbrengen en blenden. Met een kleine beetje fallout. Ik zal dit palet een beetje van alles palet kunnen noemen.

 

 

 

De twee bruine tinten van deze oogschaduw palet van NYC  heeft een mooie intensiteit en een mooie kleur waarover ik tevreden ben. Wit en licht roze is wat minder. De roze vind ik een erg mooie kleur. Het is een prima look als je van een natuurlijke make-up houdt en niet te veel wil opvallen.

 

Deze look heb ik gebruik gemaakt van Maybelline Color Drama Lipstick en Betty-Lou Manizer Bronzer Highlighter.

 

Ik ben niet teleurgesteld in de kleur van het pigment en de structuur van het product. Ik wil graag dat mijn ogen meer spreken en met behoud van een natuurlijke uitstraling, nadat ik ben opgemaakt. Ik heb een bijpassende kleur lipstick gekozen in nude tint van Maybelline Color Drama Lipstick.

Ik denk dat deze Oogschaduw palet van NYC het mooist uitkomt bij een lichtere huidskleur zowel als getinte mensen. Maar de kwaliteit van het product is zeker haalbaar. Maar ook realitisch dat hij maar €4,99 kost en voor mij € 2,50 omdat ik hem in de aanbieding heb gescoord. 😉 .Wat voor ervaringen hebben jullie met deze palet?  Laat het horen, ik hoor het graag.