Spaanse dans jurk van de dag


Spaanse dans  jurk van de dag.

Dit is een van die jurken die ik gewoon moest kopen. In het Thais hebben wij een spreekwoord over kledingstukken. “goedkoop of duur, het  maakt niet uit, als je maar voor rood kiest”

Ik heb ooit gelezen dat een rode jurk meer de aandacht trekt bij mannen, net als rode lippenstift. Als je van plan bent om te scoren, wie weet kan een rode jurk dan wonderen doen.  Ik persoonlijk denk dat rood iedereen aantrekt. Net zo zeer voor de vrouw als voor de man. Het is een gedurfde en opvallende kleur.

 

 

Maar dat is niet de reden van mijn aanschaf natuurlijk. Ik koop hem omdat het is te leuk is om te laten liggen. Met mijn exotische uiterlijk hoop ik dat de jurk mij goed staat. Ik voel me mooi, vrouwelijk en zeker mijzelf in deze Spaanse dansjurk van de dag. Opmerkelijk, ik heb wel veel bloemenjurken, merk ik nu.

 

 

 

De  jurk van de dag is licht en lekker “fladderig” voor dit warme heerlijke weer. Het enige nadeel is dat ik hem niet in de wasmachine kan gooien omdat hij kleur af blijft geven. Ik heb hem in Phuket, Thailand gekocht. Hij was 750 Baht. Overbetaald, ik weet het. Maar ja in Euro’s is het nog geen €20 en ik geniet er nog steeds van iedere keer als ik hem aan heb.

 

Spaanse dans jurk van de dag.

Stiekem is het fijn om een stukje van Thailand dichtbij me te hebben. Ik koop graag kleding in Thailand. Dan loop ik niet te gauw tegen anderen aan die hetzelfde ook dragen hier. Vinden jullie hem mooi? Misschien ook zoiets in de kast?