Miss sporty perfect stay conclear.


Miss sporty perfect stay conclear.

Miss sporty perfect stay conclear. 10HR Liquid. Ik ben altijd opzoek naar een goed budget concealer met een kleine prijsje. Keer op keer komt ik bericht tegen hoe goed dit product is. Op een dag besluit ik eens uit te proberen. Ik heb ze in 2 kleuren gekocht een licht en een iets donkerder maar precies mijn huid kleur met gele tint.

De substantie van Miss sporty perfect stay conclear is fijn en prettig om mee te werk. Makkelijk aanbreng en goed dekking. Ik gebruik tegenwoordig iedere dag subtiel make-up en concealer hoort er gewoon bij door mijn donker kring dat ik last van heeft.

 

De concealer is redelijk romig met een sponsapplicator breng je hem makkelijk onder je ogen. Daarna kunt je verder mee werken om goed aan te brengen. Ik gebruik graag mijn vinger top om te deppen dat de product goed zit op mijn huid door de warme. Foundation helpt om mijn huid beter uit te zien en Concealer help om mijn is imperfectie wegwerken. Iedere dag concealer maar niet iedere dag foundation

 

 

Foto’s met alleen lipstick ⇓ en een wenkbrauw potlood.

 

Zo breng ik ⇓ Miss sporty perfect stay conclear aan.

 

Het ziet er goed uit, vind ik. Verder nog steeds geen ⇓ foundation of poeder op, maar wel concealer.

 

Ik ben zeker zeer positief over het product als ik klaar ben met het aanbrengen, omdat ik vind hij zijn werk goed doet, zeker als je de juiste kleur hebt. hij voelt prettig aan en dekt best goed. Wel heb ik geregeld last van dat het product aan de lijnstreken naarmate de uren langer voorbij gaan. Soms zelfs droogt de concealer clear op en ziet het er poederig uit onder mijn ogen. Jammer eigenlijk.

Je zal wel zeggen, wat kan je verwachten voor die prijs. Toch lees ik genoeg positieve verhalen hierover. Als ik een vette huid heb zal deze concealer perfect kunnen zijn. Hij is prima op het uitdrogende gevoel na.

Voor de prijs-kwaliteit is hij zeker prima. Al is hij niet de hele dag, of 10 uren blijven zitten, helaas.

 

Nu inzoom foto’s.  ⇓ Wat vinden jullie ervan?

 

Ik gebruik hem ook om te contouren als ik een full face make-up doe en dat werkt prima. Wel merk ik dat, hoe beter gehydrateerd mijn huid, is hoe beter het product werkt. Dus, voor je make-up gebruikt, vergeet niet om je gezicht goed te hydrateren, daar profiteer je zeker van.

Gebruiken jullie ook concealer? En welk merk? Heb je tips voor mij? Naast deze Miss sporty perfect stay conclear wil Ik zelf wel eens NXY HD concealer proberen dat lijkt mij ook wel wat.