Achter de schermen van Choose Beautiful


Achter de schermen van Choose Beautiful

Vandaag laat ik jullie achter de schermen van Choose Beautiful kijken. Het komt dichterbij, het nieuwe jaar en een nieuwe kans om miljonair te worden. Voor het jaar voorbij gaat heb ik een paar emoties die ik graag wil delen.

Eerlijk is eerlijk het was een jaar dat ik zat werd van mijn gezicht.  😉 Mijn hele leven dit jaar is het eerste jaar dat ik talloze selfies heb gemaakt.  Doodmoe word ik soms van mijn eigen gezicht, maar er is geen andere keus lieve mensen, tenzij de staatsloterij mijn leven 31 dec. zal veranderen, anders moet ik als enige model op dit choosebeautiful blog blijven acteren. Geen geld voor Jennifer lawrence  zoals Dior campagne dat heeft. Helaas pindakaas, het blijft die ene echte Jeapiebel.

En omdat ik zoveel met jullie deel wil ik dit jaar ook afsluiten met al mijn verborgen emoties die ik heb achter de schermen van Choose beautiful.  Van het afgelopen jaar 2015.

 

 

♥ Er is wel moment van opwinding…hoera ⇓ morgen mag ik weer opnieuw post post Joepie!

 

♥ Taalfout oeps! ⇓ dit heb ik niet gezien..sorry…

 

♥ Oh nee gaat het fout nee hé moet ik weer laat opblijven  ⇓ om dit op te lossen… wat heb ik er zin in..yey!

 

♥Kom maar op HTML, CSS, conflict van plugins en alles wat fout kan gaan gaat fout. ⇓  Het is net als een oorlogsveld tussen mij en mijn PC

 

♥ Maar er zijn ook momenten dat ik denk, wat ben ik toch goed ⇓  dit heb ik weer geflikt…yes yes en yes

 

♥ Dan begint de show en verschijnt een opgemaakt gezicht. Ondanks alle emoties Achter de scherm van Choose Beautiful: The show must go on. Ik ben er weer.

 

♥ Op het einde van de dag vind ik weer de innerlijk rust. Wat is de blog leuk…leuk en leuk zeg….

 

En voor jullie het weten komt er weer een nieuwe dag nieuwe blog post…. en nieuwe reacties.

Ik ben blij dat ik niet de enige ben die blogget en wil graag geloven dat achter de schermen bij jullie is net zo veel emotie als bij mij. Gelukkig heb ik nog make-up en aanbiedingen die mij door de dag slepen en niet te vergeten: Jullie natuurlijk. Hartelijk dank voor jullie komt lieve mensen. Nu ben ik benieuwd hoe is het bij jullie is het net als Achter de schermen van Choose Beautiful?
Please follow and like us: