NYC high definition liquid eyeliner


NYC high definition liquid eyeliner

Ik ben gek op oogschaduw en lipstick, logisch, omdat ik gek ben op kleuren. Maar eyeliner gebruik ik ook als ik wil opvallen, samen met mijn make-up. Ik gebruik liever eyeliner dan mascara. Ik weet het, ik ben beetje een raar mens 😉 zullen we maar kijken wat ik van NYC high definition liquid eyeliner vind?

NYC high definition liquid eyeliner is een pikzwarte eyeliner. Het komt in een mooie vorm van de pen verpakking met zilveren letters. Vind ik slim nagedacht van NYC dat, ondanks hun budget product, dat niet veel kost, toch vinden ze een manier om een mooie uitstraling van de verpakking te laten zien. Wat ik zeg geldt niet voor alle producten van NYC.

 

NYC high definition liquid eyeliner is makkelijk in het gebruik. Al moet je wel een wat vaste hand en concentratie hebben bij het opbrengen van de eyeliner. Het gebruik van NYC high definition liquid eyeliner alleen zou ik afraden. Omdat de kleur dan wat minder is dan bij het gebruik in een combinatie met oogschaduw.

 

De eyeliner is niet waterproof en daar heb ik ook expres voor gekozen. Ik vind de waterproof versie gewoon niet nodig, was niet van plan om te gaan zwemmen, dus 😉 Hij blijft wel goed zitten en geeft geen troep als je het langer draagt wat echt fijn is. Ik heb een droge huid en zweet amper. Ik kan dit niet garanderen voor iemand met een vet of ander huidtype dat dat er bij jou ook goed uit zal zien de hele dag.

 

 

Over deze NYC high definition liquid eyeliner ben ik zelf vrij tevreden. Eigenlijk vind ik dat het gebruik van eyeliner best een statement kan maken bij het opmaken. Maar vaak ben ik te lui om het weer schoon te maken. Al heb ik hele goed make-up reiniger, die ik later op de blog ook ga reviewen.

Toch ben ik nog steeds te lui hiervoor. Daarom zie je me minder vaak eyeliner opdoen bij make-up reviews, al kom je geloofwaardiger over met alles er op en eraan.  NYC high definition liquid eyeliner. Wat is jullie mening hierover als het op eyeliner aankomt? Gebruiken jullie het wel?