Unboxing Save the world bag.


Unboxing Save the world bag.

Ik heb al een review: save the world beauty bag gehad. Deze bag kan je iedere maand bestellen en je zit niet vast aan een abonnement. Ik heb twee beauty boxen hiervan besteld. Het is een mooie en voordelige manier om natuurlijke producten uit te proberen vind ik.

Deze maand zijn er alleen maar producten van Avril. Gelukkig, alles is interessant want ik heb helemaal geen ervaring met een van de producten. Ik heb deze Save The World Bag al een maand, en eerlijk is eerlijk, ik kom nog niet echt toe aan het testen van de producten. Er ligt nog zo veel te wachten en dat is te danken aan mijzelf. Mijn eigen schuld dat ik blijf kopen. Wel, binnenkort komt hier verandering in.

 

Waarom Save the World Beauty Bag?

De laatste keer werd bij mij een vraag gesteld, waarom heet de Save the World Beauty Bag zo? Hoe kan je hier mee de wereld redden? Ik ga hier een tekst uit Young beauty (de webshop die deze Save the World Beauty Bag verkopen), dat lijkt mij duidelijker uitleggen:

“Elke keer als iemand kiest voor natuurlijke huidverzorging die op een eerlijke en open manier wordt geproduceerd wordt de wereld een stukje mooier. Iedere keer als je kiest voor bio katoen resulteert dit in minder zieke mensen aan de andere kant van de wereld. Zo zie je maar dan het niet een vermogen hoeft te kosten om een beetje goedheid in de wereld te brengen. Met een paar kleine veranderingen maak je echt een groot verschil. Begin nu ook, kies bewust en help mee om deze mooie wereld te beschermen.”

Positief en precies de spijker op de kop. Vaak zijn wij niet bewust van de impact die wij hebben op de natuur, alleen al door iets te kopen of niet te kopen. Als iedereen een beetje meedenkt, zal deze wereld een stuk beter worden, al hoeft je deze Save the World Beauty Bag niet te kopen. Er zijn ook genoeg manieren om lief te zijn voor onze planeet, toch vind ik dit een mooi concept van Young beauty.

Young beauty maak het duidelijk dat, hoe eerder je verstandig kunt omgaan met je huid, hoe beter het is. Ik ben het hier helemaal mee eens, en als je kunt, kies voor de producten die het minste beschadiging op je lichaam en huid aanbrengen, zoals de natuur doet, waarom zal ik dat dan niet doen?

Alle producten van Young Beauty bevatten vanzelfsprekend GEEN:

⇒ parabenen

⇒ minerale oliën

⇒ Petrochemicaliën

⇒ SLS’en

⇒ Genetisch gemanipuleerde ingrediënten

⇒ dierenleed (dierproefvrij)

⇒ dierlijke ingrediënten geschikt voor vegetariërs en veganisten)

Wat heb ik deze keer in Save the world beauty bag zitten:

⇒ Avril LA BB cream.

 

 

⇒ Avril Le MasQue Capillaire. ( haar masker)

 

⇒ Avril concealer.

 

 

⇒ Avril argan bio olie.

 

⇒ Avril Argan bio olie.

 

Ik heb hier geen review over hoe ik de producten ervaar. Als het zo ver is zal ik een link naar dit artikel maken zodat jullie dat ook stuk voor stuk kunnen lezen. Ik vind de inhoud leuk en zo hoort het ook te zijn, want ik heb hem zelf uitgekozen. Ik kan niet wachten om de producten te testen. Het klinkt raar misschien, maar ik meen het echt. voorlopig zal ik een paar maanden geen van de Save the world bag bestellen. Ik ga naar Thailand en ben van plan om Save Bangkok beauty box te kopen in plaats van hier.

Save the world bag. Ik zal zonder twijfel weer deze beauty box bestellen in de toekomst. Ik ben toch langzamerhand dol op dit merk en de webshop Youngbeauty.nl. Ken je deze Save the world box? of een van de producten die ik hier laat zien?