Review: Ultimate Beauty Collection Make up palette van Action.


Review: Ultimate Beauty Collection Make up palette van Action.

Ultimate Beauty Collection Make up palette van Action. Top of Flop? vandaag review ik deze palette en deel ik hier mijn ervaring.

Als je alleen maar het palette ziet, zonder goed te kijken wat voor merk het is en even zonder vooroordeel, zal je denken, best een leuk palette….vind je niet?

Zeker als je weet dat dit palette maar € 4,99 kost. Alleen vinden veel mensen € 4,99 te weinig om een goed palette te kunnen kopen. Waar of niet waar? Onbewust hebben wij ons oordeel al klaar als het om prijs kwaliteit gaat.  

Hoe het mogelijk € 4,99 ? Het is mogelijk. Het probleem is dat wij allemaal een vooroordeel hebben. Ook voor een oogschaduw palette en merk. Niet alleen jij hoor. Ikke ook. Ik wou dat het mij niet kon schelen, toch doe ik mee aan het massale dat “vooroordeel” heet. Och, ik schaam me soms.

Ik kan dit palette gewoon niet laten liggen. Alleen de prijs al, ik ga de palette later niet echt gebruiken, maar ik moet en zal hem reviewen. Ongelofelijk JE HEB HET HIER OVER nog geen € 5 hè. Daarom wil ik echt graag weten hoe de kwaliteit is. De lage prijs, dat is altijd de kracht van Action, dat weten wij. Maar een lage prijs is ook niet alles. 

Als je alleen High End koopt dan ben ik blij voor je. Helaas, niet iedereen kan zich UD, Charlotte tilbury, Anastasia Beverly Hills, Kat Von D of Chanel veroorloven. Hoe geweldig hun producten ook zijn.

En dan is er de Action! Een levensredder voor mensen die op hun knip letten. Het is bijna belachelijk dat je voor dit palette Ultimate Beauty Collection Make up palette van Action met dit bedrag 60 oogschaduwen  hebt gekregen. Oké, het is geen grote pan. De ambitie is dat misschien ooit, één keer in een vrouw haar leven, ze haar oogschaduw palette zal opmaken. Ooit! Goede ambitie vind ik. De realiteit is anders en bijna onhaalbaar. Gaat dat je ooit lukken? Een heel palette opmaken?

 

 

 

 

60 oogschaduwen, plus 12 lippen sticks en dan 3 keer blush en bronzer en highlight, de matte blonzer en blush. De blush is zonder shimmer, precies naar mijn smaak. Een redelijk grote spiegel erbij op het deksel. Het wordt steeds leuker. Alleen dit palette kopen voor de spiegel zitten om te staren is het al waard voor dit bedrag is mijn eerst mening.

Ik ga aan de slag om te testen. Hier zijn de swatches, ik heb niet alle kleuren hier laten zien anders zit mijn opslagruimte zo vol. Wel kan ik mijn mening met jullie delen.

 

De oogschaduw. De kleur is echt alles en nog wat. Zowel Matte als shimmer. Oh oh de oogschaduw.. ik wil mij opmaken niet een cake bakken. De oogschaduws zijn echt poederig allemaal. Zonde. De pigmentatie van de kleuren zijn wisselend. Sommige kleuren zijn geweldig, maar de andere moet je keer op keer gaan opbouwen. Ze zijn wel makkelijk te blenden maar dan verlies je ook het pigment van de kleur.

De lipstick. Heel mooi en veel opties, van zacht roze tot fel roze, oranje, bruin en nude. De pigmentatie kan beter. Je krijgt ze wel beter te zien als je een lichte huidskleur hebt. Bij mijn getinte huidkleur kan je dat vergeten.

De blush, highligter en bronzer. De kleuren vind ik prachtig, aan de bronzer heb ik niet veel. De kleur is te licht. De blush zijn prachtige kleuren, echt om op te eten. Alleen zijn ze allemaal weer erg poederig.

 

Ultimate Beauty Collection Make up palette van Action.

Eindconclusie.

Waarom moet ik zeggen dat voor de spiegel gaan zitten om er naar te kijken al de moeite waard is van dit palette? Want dat is ook echt alles. Ik zal niemand aanraden om hem te kopen om echt te gebruiken. Al is de kleur echt leuk en zit er wat pigmentatie oogschaduw bij. Dan nog koop ik liever een Griekse yoghurt of Essence Eyeshadow 19 the grammy goes glammy oogschaduw. Daar heb je meer aan.

Action doet deze keer wat minder, maar volgende keer waarschijnlijk beter.

Ik weet het, ik het leer nooit. Maar dat is ook de bedoeling, om af en toe dezelfde fout te maken. Liever met make up dan op ander gebied. Het leert je ook te waarderen als je een keer een goede kwaliteit cosmetica tegenkomt. Je leert soms hoe het moet en soms hoe het niet moet. Tot de volgende Action make up dan maar. Kopen jullie wel een goedkope make up? Al ga je alleen voor hip en happening!