Review: Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown.


Review: Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown.

Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown. Deze blush is niet altijd te vinden bij Action al zijn ze niet nieuw. Jaren geleden waren ze er al. De kleur is misschien net iets anders.

Ik kocht Max & More, al besef ik dat de make-up niet vanzelfsprekend is. Het besef dat ik voorzichtig moet zijn en tegenwoordig niet alle huidverzorging en make-up kan gebruiken is zeer aanwezig. Ik krijg snel huidproblemen door een verkeerd product uit te kiezen. Hiervan bewust kocht ik deze drie spotgoedkope blushes bij Action voor € 0.99 per stuk, omdat er minerale olie op staat als ingrediënt.

Make-up met mineralen zorgen dat je poriën minder last hebben van verstoppingen. Dat is een kenmerk van mineralen. Natuurlijk zijn het niet alleen positieve woorden rond minerale olie in make-up, maar dat geldt voor veel ingrediënten. Toch vind ik het vermakelijk dat Action minerale producten heeft.

 

 

Dure of goedkope merken, maakt het verschil? Duurdere make-up heeft betere ingrediënten? Tuurlijk kan ik veel redenen er bij verzinnen, waarom duurder beter is dan goedkoop, naast betere ingrediënten, proces en betere merknaam. Maar voor een echt antwoord moeten wij echt een onderzoek gaan starten. Heeft iemand een antwoord op mijn vraag? Dat zou mooi zijn.

Ikzelf gebruik dure, gemiddelde en goedkope make-up. Het maakt niet uit met de prijs, mijn gezicht is nog steeds onzuiver en de poriën blijven verstopt. Daarom geloof ik er niet heilig in dat duurder meteen beter is. Helemaal stoppen met het gebruiken van make-up zal de betere keus zijn. Maar welke vrouw wil dat? Make-up is te leuk om op te geven.

 

Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown.

Action heeft een goedkope make-up lijn die verschillend is qua kwaliteit. Ik heb een eyeliner die € 0,99 kost die goed en langer blijft zitten dan een eyeliner van een bekend merk waar ik € 15 voor betaal. Frustrerend soms, haha.

 

 

Door de prijs (en ik vind Max & More interessant) heb ik regelmatig make-up van ze voor een review. Van Max & More is het soms gewoon kopen voor een review en dan weggooien als het mij niet bevalt. Maar er is ook make-up van de Action die ik bewaar en gewoon gebruik, zoals deze Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown. Waarom ik ze niet weggooi? Ik ga het jullie vertellen.

 

 

Ik had veel acne op mijn gezicht, maar soms toch zin om een blush op mijn gezicht te hebben om op te vrolijken. Niet verstandig, maar ik maak ook niet altijd verstandige keuzes.  😉 Jij wel? Dat is ook wat ik denk. 🙂 Mineral blush staat op de verpakking, dus ik neem de gok. Hopelijk krijg ik geen extra acne op mijn wangen en met succes, er komen ook geen puistjes op de plekken waar ik de blush gebruikte voor wel een week lang.

Daarnaast blijft de blush de hele dag zitten, minimaal 6 uur lang, dat is mijn ervaring. Het pigment van de blush is geweldig. makkelijk te blenden en op te bouwen. Wel een beetje voorzichtig, niet te veel gebruiken. Het pigment is hoog! Ik waarschuw je.

De kleur van de blush hangt af van je smaak, hij komt wel natuurlijk over bij weinig gebruik. Ik ben zeer positief en tevreden met deze Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown. Het is niet dat ik alle Action make-up de hemel in prijs. Max & More 24 eyeshadows nude palette en Ultimate Beauty Collection make up palette zijn niet zo best en over de kwaliteit van oogschaduw ben ik zeker niet positief.

 

 

Volgens mij doet Max & More het erg goed als het op blush aankomt. De Action Max & More Mineral Blush Peach Rose Brown is misschien niet zo spannende lijn, maar voor de prijs en kwaliteit ben ik blij en dikke duim omhoog. Daarom ga ik ze niet weggooien en gebruik ik ze echt. Een geslaagde budget blush.

Action Max & More Mineral Blush Peach  Rose  Brown. Hebben jullie zelf ervaring met Max & More make-up blush? Wat zijn je favoriete kleuren blush, merk en waarom?