Nieuwjaar 2016 # choose beautiful


Nieuwjaar 2016 # choose beautiful

Nieuwjaar 2016 # choose beautiful. Choosebeautiful gaat over beauty. Schoonheid van binnen zowel als van de buitenkant. Waarom de schoonheid van de buitenkant belangrijk is, omdat als je instaat bent om te laten zien dat je er verzorg uitziet dat ook gaat van uit dat je ook de tijd neemt om jezelf van binnen ook goed te zorgen. Al is het niet altijd in dit geval natuurlijk.

 

Ik wil graag mooi zijn en er goed uitzien. Misschien door mijn verleden verhaal. Ik ben lelijk of het zit gewoon in iedere vrouw en ik kan me niet voorstellen dat iemand lelijk wil zijn. Uiterlijk is nog te doen maar innerlijk dat is een erg geval. Maar er zijn ook genoeg mooie mensen met een lelijk hart.

 

 

Het nieuwe jaar nadert. Iedereen sluit het oude jaar af en maakt een plan van een goed nieuw begin. Ik wil graag een steentje bijdragen met het feit dat onze mindset ook heel erg belangrijk is als het gaat om hoe wij ons leven leiden.

Positief over jezelf en positief in het leven staan met het glas halfvol dat is nog steeds een belangrijke essentie van het leven.

Ik vertolk het in een paar liedjes hier. Het gaat om waar je in gelooft en voor kiest. Kies voor iets moois voor je leven of dat 2015 of 2016 is. Zoals ik zeg…choose beautiful…at all time.

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe en een grandioos begin met 2016. Vergeet niet om te leven en vergeet niet waar het echt om gaat.  Ik zie jullie maandag 2 januari 2016 weer lieve mensen!

 

♥ Geloof in schoonheid dat in je zit.

” I’m no beauty queen I’m just beautiufl me

You’ve got every right to a beautiful life C’mon.

Who says you’re not perfect..you’re not worth it..who says…

 

Who say van Selena Gomez

 

♥ Ongeacht wie je bent leer om van jezelf te houden en tevreden zijn met wie je bent.

“go love yourself everthing will go to be allright” ⇓

 I’m a queen van India Arie

 

♥  Maar omdat leven geen sprookje is en soms kom je obstakels in het leven tegen. Soms hebben wij ook de kracht nodig om verder te gaan. Neem dit laatste liedje mee met het wandelpad naar een nieuw jaar, een nieuw begin en vergeet je eigen stem van diep binnen niet.

“When no one else look inside yourself. Like your oldest friend. Just trust the voice within.” ⇓

 The Voice Within van Christina Aguilera

 

 

Please follow and like us: