BE Creative Eyeshadow Quad


BE Creative Eyeshadow Quad

BE Creative Eyeshadow Quad. Dit is een huismerk van ICI Paris XL en er zitten 4 verschillende kleuren oogschaduw in. De kleuren die ik heb gekozen zijn lichte en zachte tinten geel, groen, oranje en blauw.

 

 

 

De verpakking, Het komt in een papieren doos van oranje, geel en blauwe kleuren met een kokosboom print. Wat een fris en “vakantie gevoel” geeft. Door de combinatie met de kleuren die er in zitten, is het echt paradijs Quaud, zoals de naam al zegt.

 

 

 

 

Prijs: € 17,95

BE Creative Eyeshadow Quad komt in een 6 verschillende kleuren palet:

– Azure (blauw-paarse mix tinten)

– Jungle (groen-grijs)

– Nude (bruin)

– Paradise Quad ( wat ik nu vandaag ga reviewen )

– Smoky

– Velvet (paars)

 

 

En verder zit de oogschaduw in een stevig ogend zwart palet. De zwarte kleur is vrij simpel maar pas goed bij het product.

 

Door de opmerking van de verkoopster had ik beetje vermoed dat de oogschaduw niet zoveel kleur zou laten zien. Maar bij het swatchen heeft de kleur toch een goed pigment laten zien, beter dan ik had verwacht. De kleuren zijn vrij zacht, maar goed te zien, ook op mijn gekleurde huid. Het licht groen is de enige die wat minder te zien is op mijn huid. De oranje en blauwe kleuren hebben iets meer glitter dan de groene en gele kleuren.

 

 

Bij het gebruik blijft de oogschaduw goed vastzitten aan elkaar. Je kunt met al de vier kleuren een vrolijke, “fun look” maken.

 

 

Volgens verkoopster is dit een huislijn welke stukken goedkoper is dan andere duurdere merken die in de winkel ICI Paris XL verkocht worden, maar het cosmetica merk word gemaakt in dezelfde fabriek als Mac cosmetica. Het is een prima oogschaduw met een zachte structuur en ik zeg dit niet omdat hij in dezelfde fabriek wordt gemaakt als Mac. ♥ ♥ ♥ ♥    Wat vinden jullie ervan?    ♥ ♥ ♥ ♥