Winnaar winactie Larome Paris parfum.


Winnaar winactie Larome Paris parfum.

Winnaar winactie Larome Paris parfum. Een tijdje terug heb ik in samenwerking met D-Shop een winactie naar keuze van 50 ml Larome Paris parfum. De bedoeling is dat de winnaar van de parfum kan genieten rond valentijnsdag.

Liefde lijkt misschien een simpel woord, maar zeker niet vanzelfsprekend voor iemand die dat niet hebt. Als je de liefde hebt koester het! Hoe vaak krijg je niet de parfum van jouw geliefde. Ikzelf associeer lekker luchtje vaak met liefde. Verleidelijke liefde naar je partner. Liefde voor jezelf.

 

De uitslag van winactie van Larome Paris.Thema: De liefdeDe Winnaar is Babs IJkelenstam. Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

Winnaar winactie Larome Paris parfum.

Wat moet je doen om te winnen? Deze prijs is bedoeld als Valentijns cadeau op 14 februari.

⇒ Like D-Shop Facebook Pagina.

⇒Laat een bericht hier achter dat je mee doen.

⇒ Ga naar de Choosebeautiful Facebook pagina  like,deel en laat daar een foto dat de liefde omschrijft achter met een korte tekst (lang mag ook). Wat liefde voor je betekent in relatie met de foto’s. Alleen tekst mag ook, maar met foto’s maak je meer kans natuurlijk.

⇒ Op 31 januari 2016 wordt bekend gemaakt wie de prijs wint.

Hier kan je uitgebreide versie van de winactie terugvinden en hier om het artikel van de Larome Paris Parfum review terug lezen. Graag wil ik van babs weten welke geur zij graag in ontvangst wil nemen van D-Shop Larôme Paris. Klik hier welke geur je wilt hebben.

Ik weet zeker dat Babs zal genieten van de prijs, zoals ik dat ook doe met de parfums die ik ontvang van Larôme. Mijn favoriete kleur zijn: Miracel Lancome, La vie Est Belle ook van Lancome. Deze twee geuren vind je ook terug bij Larome Paris van D-shop. Ik wens Babs heel veel plezier en genot met haar aanwinst!

Bedankt D-Shop die dit mogelijk maakte! Winnaar winactie Larome Paris parfum. Kopen van Larome Paris parfum kun je online terecht bij D-shop.

Please follow and like us: