Review: Cosnature Regenererende olie van Granaatappel.


Review: Cosnature Regenererende olie van Granaatappel.

Cosnature Regenererende olie van Granaatappel. Een natuurlijke lichaamsolie van Secretsbynature.nl. Een granaatappelboom, die hadden wij naast de trap van mijn oude huis in Thailand.

In het seizoen dat hij rijp was, kon ik altijd met volle teugen genieten van de zachte, zoete en zalige juweelvruchten. (ze lijken op diamantjes, zo dacht ik altijd, toen ik nog een kind was).

Granaatappels zijn niet vreemd voor mij. Jaren later toen al in Nederland woonde, kwam ik er achter dat naast dat het verrukkelijk is, de granaatappel een van de powerfoods is om te eten en een superfood bij de verzorging van de huid omdat hij bomvol zit met antioxidanten.

Granaatappel zorgt er voor dat de huid elastisch en egaal wordt. Het voorkomt vroegtijdige veroudering en helpt je huid te herstellen, hydrateert, Ontstekingsremmend plus een hydratatiekracht voor de huid.

Ik heb Cosnature Regenererende olie Granaatappel online besteld via secretsbynature tijdens mijn zoektocht voor betaalbare natuurlijke verzorgingsproducten.

 

Ingrediënten:

Helianthus Annuus Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Persea GratissimaOil, Prunus Amygdalus Sulcis Oil, Glycine Soja Oil, Parfum, Ubiquinone, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene, Linalool.

 Mijn ervaring met deze Cosnature Regenererende olie van Granaatappel:

De olie lijkt met het blote oog niet te verschillen van zonnebloemolie die ik gebruik om te wokken. De eigenschappen van de olie waarschijnlijk wel. Het ruikt erg heel lekker, een van de lekkerste oliën die ik ooit geroken heb.

De geur behoort nu tot een van mijn favorieten. Het werkt verslavend voor mij. Ik smeer het op mijn lichaam voor ik ga slapen. De geur die blijft rondhangen, zorgt voor een rustige en fijne slaaproutine.

De olie trekt direct in de huid als je het opsmeert of zacht masseert. Naast dat het heel snel wordt opgenomen, voelt mijn huid ook erg zacht, voedt maar laat geen vettig oliegevoel achter. Ik ben zeer positief over dit product. Verder heb ik geen irritatie of allergische reacties op gemerkt bij het gebruik. Zeker een aanrader als je van Granaatappelgeur houdt.

Cosnature Regenererende olie van Granaatappel te koop € 5,95 bij Secretsbynature.nl