only you oogschaduw palette.


Only you oogschaduw palette.

Hopelijk heeft iedereen heerlijke feestdagen achter de rug. Ik was ook minimaal op de blog geweest en even feest, rust, winkelen en uiteindelijk naar de film Hunger Games Mockingjay Part 2 geweest, wat een goede film is dat. Vandaag gaan wij weer verder met onze blog en ik neem vandaag Only You Oogschaduw palette mee.

Dit palette heb ik in Belgie gekocht. Al verkopen ze het ook in Nederland bij ICL paris XL. Ik weet ook niet wat mijn bezielde om dit in het buurland te kopen en niet bij ons. Het utieme vakantiegevoel misschien? De kleur lokte me om dit Only You oogschaduw palette mee te nemen.

 

 

 

 

Dit palette koste € 19,90. Dat heb ik betaald, om hem een paar maanden later voor de helft van de prijs in de aanbieding te zien hier in Nederland. Stiekem baal ik er een beetje van, maar het is niet anders. Heb jullie dat ook? Dat je iets gekocht hebt en dan zie je het wat later in aanbieding? Ik heb dit palet al maanden en weet ook niet waarom ik zo lang heb gewacht om het te reviewen. Ik heb het tegelijkertijd met Betty-Lou Manizer van The Balm Cosmetics gekocht.

Ik realiseer me nu hoe snel je verslaafd kunt raken aan iets moois en hoe lastig het is om nee te zeggen tegen iets waar je liefde en passie voor hebt. Ik bewonder, en ben tegelijkertijd jaloers, als ik een make-up slash van sommige vrouwen zie. Wat ze allemaal hebben! Maar als ik besef wat ik ook heb, zoals deze palette, en dan verdwijnt mijn jalousie. Niet omdat ik de duurste en bekendste merken in mijn bezit heb, maar omdat ik een van de beste kwaliteiten palettes heb. Waarom denk ik dat het een van de beste kwaliteit is?

 

 

 

Ze zijn zo prachtig, Zien jullie al die kleuren? Er zijn drie catagorieen:

⇒  Je houdt van kleur

⇒  Je houdt van natural

⇒  Of, je houdt van allebei zoals ik.

Net als ik van ////Natural palette of nude palette. ////geniet, doe ik dat ook bij een palette zoals dit Only You oogschaduw palette. Het is niet dat ik graag wil opvallen op straat, maar ik speel er graag mee. Het contrast van al die kleuren.

 

 

 En nog eens, zie de swatch op mijn arm..echt..wat een kleuren. Hier wordt ik al gelukkig van. Alleen al door er naar te kijken. ⇓

 

 

De oogschaduw bevat zowel matte als shimmer kleuren, maar een heel subtiele shimmer. De matte is bijna cremig, maar toch weer, net niet. Het is echt leuk om met de matte oogschaduw van dit palet te werken. Bijna de ideale matte die er is. Matte en niet poederig is lastig te vinden op oogschaduwgebied. Maar Only You oogschaduw palette heeft dat goed gedaan. De oogschaduw is makkelijk, zowel bij het aanbrengen als met het blenden. Het pigment krijgt een 10 voor alle kleuren. En de beste eigenschap is dat hij lang op mijn ogen blijft zitten, gedurende de hele dag. Ik ben weer verliefd.

 

 

⇓Deze keer kies ik voor roze en paarse tinten. Verkeerd paars kan mijn look afmaken.

 

Natuurlijk, met dit palette kan je heel veel kleurcombinaties en looks creëren. Ik heb deze look zonder eyeliner en mascara laten zien omdat ik benieuwd was hoe de oogschaduw mij zou bevallen zonder. En ik ben zeer tevreden. Met eyeliner en mascara ben ik overtuigd dat ik de look nog sterker kan maken. Maar zo is het ook goed voor deze keer. Ik voel me helemaal exotisch en sexy in deze look. En ik denk meteen aan een resort in Hawai met een bloemetje in mijn haar. Aloha…..

Belangrijk, ik voel me mooi en vrouwelijk hiervan. Het is een palet om erg gelukkig van te worden. Ik ben zeer tevreden en het is zeker een aanrader als je van kleur houdt!

 

 

 

Al ben ik niet de mooiste vrouw op aarde, zo voel ik me wel vandaag. Makkelijk gezegd, als je hele dag binnen en alleen thuis blijft. 😉 Maar daar gaat het niet om. Het gaat er om hoe ik me voel. De creatieve persoon achter dit palet zal blij zijn als ze weet dat ze mijn dag met een goed begin heeft gemaakt. Ik loop er niet dagelijks zo bij, in roze en paars natuurlijk, daarom is het zo leuk om jezelf terug te zien op de foto’s.

Denken jullie ook aan Hawai? Bloemen in je haar en bikini dansen van Hallo Aloha, als je mijn make-up look van vandaag ziet?

 

Please follow and like us: