Mijn blog en ik deel 1


Mijn blog en ik deel 1.

Kijk op mijn blog: Drie maanden bloggen. Drie maanden gingen zo voorbij sinds ik begon met Choosebeautiful.NL Gelukkig sta ik dichtbij mijzelf als het om mijn blog gaat. Alles wat hier staat is gewoon mijzelf, mijn leven en wat ik allemaal met plezier beleef. Daardoor maakt het bloggen een stuk makkelijker.

Beauty Inside (mindset) : Al van jongs af aan lees ik veel boeken over zelfontwikkeling. Veel autografie van beroemde en bekende mensen. Zelfontwikkeling is iets waar ik altijd geïnteresseerd ben geweest.

Beauty Delicious (eten) : Ik kook en experimenteer graag op dit gebied. En post veel over eten, al op mijn Facebooek, de stap om Beauty Delicious op de blog te doen lag dus al voor de hand.

 

 

 

 

Net als Beauty & Beweging ( sporten ). Boeken & films ( Beauty Pleasure) of zelf uitgaan en reizen ( Beauty Journey) .  Ze zijn mijn leven. Make up review is ook heel plezierig om te doen. Iedere keer heb ik plezier om me op te maken en geniet van het resultaat, niet altijd natuurlijk. Wel valt het niet mee om een review te schrijven. Dat ik een negatieve review geef over een product betekent niet dat het product niet goed is, Hij past misschien niet bij mij, mijn huidskleur, huidstype. Maar hij kan nog steeds heel goed bij iemand anders passen. Foto’s maken dat vind ik  heel erg leuk om te doen voor mijn blog

Beauty outside (outfit). Ik heb veel kleding, maar was me er niet eens van bewust dat het best veel is. Ondanks de vele opmerkingen van mijn kinderen er over en mijn overvolle kledingkast. Zoals veel vrouwen droom ik van een inloopkast (walk in closet), wat ik niet zo gauw zie gebeuren. Wij hebben er geen ruimte voor. Het is zeker een overbodige luxe, de inloopkast. In eerste instantie dacht ik niet aan mijn kleding tot ik aan deze website begon. Terwijl ik in het verleden een plan had om iedere dag een foto van mijn outfit te posten op een blog. De blog die 365 days outfit zou gaan heten. Ik was begonnen, maar een paar jurken verder ben ik gestopt. En langzamerhand was ik het idee totaal vergeten.

Toch is het goed gekomen. Door deze blog Choosebeautiful.nl heeft het mijn plan van toen waargemaakt, plus de kwaliteit van de foto’s is ook veel beter dan toen. Door alleen maar naar Beauty Outside categorieën in deze blog te kijken weet ik wat voor kleding ik nog in de kast heb en hoe ik het kan dragen, voor als ik ooit zonder ideeën kom te zitten.

 

 

De laatste drie maanden heb ik heel veel extra geleerd over mezelf als een noodzakelijk model. Door al die foto’s zie ik mijzelf met andere ogen. Ik zie een mooie en stralende vrouw, wat ik niet verwacht had dat ik dat zo zou zien. Dat heeft mij doen verbazen, want zo zag ik mezelf nooit. Het heeft me doen beseffen dat wij als vrouwen vaak geen positief beeld over onszelf hebben. Ik vind mijzelf niet mooi, maar op de foto’s zie ik een mooie vrouw. Wat zegt dat over mij?

 

Ik ben echt blij dat het allemaal lukt. Dat ik deze blog heb gemaakt en de eigen ontwikkeling van blogger heb meegemaakt. Vanuit niets heb ik nu een blog, daar ben ik echt trots op. Iedere dag leer ik er nog steeds nieuwe dingen bij. Alle fouten die ik op de blog maak zorgen dat ik beter wordt. En ik ben onafhankelijk als beheerder van deze blog, omdat ik alles zelf kan doen. Als er probleem zijn dan los ik het zelf op. Soms met beetje hulp van de helpdesk en mijn gezin dan. Zelfs mijn kinderen helpen me, Mijn zoon van 9, legt mij dingen uit. Hoe bepaalde programma’s werken. Dus onderschat andere mensen niet, je kunt van alles leren. Zelf van de kleintjes.

 

 

Zakelijke deel. Veel mensen achter de blog hebben ook verschillende meningen hierover. Soms staat er openlijk dat het een zakelijk blog is en ze verdienen er graag geld mee. Voor anderen is het gewoon een hobby en je moet niet overkomen alsof je geld wilt verdienen met je blog. Doe het omdat je het leuk vindt, niet voor geld. Dat waren de tips van velen. Mooi is dat de meeste mensen dat zeggen. Ze verdienen er allemaal geld mee. 🙂 Okee je doet het echt voor hobby ..sorry….sorry  😉

Maar ze hebben wel gelijk dat je het echt leuk moet vinden om te doen. Dat is zeker waar. Anders hou je het niet vol, het lijkt heel simpel, makkelijker dan het is. Je maakt een paar foto’s en schrijft wat. Maar niets is minder waar. Mensen die een blog hebben hoef ik dat niet uit te leggen, hoe veel werk het is. Als je zomaar een paar foto’s maakt en klaar, zal je ook de kwaliteit van je werk terug zien op je blog. En een goede foto maken, dat is ook een vak. Het valt niet mee.

Over geld verdienen, ik zie het meer als een waardering, dat andere mensen je blog waardevol genoeg zien om er reclame in te maken. Je investeert genoeg in je blog en een blog kost ook nog heel veel tijd. Misschien is dat laatste is nog duurder dan geld, de tijd. Als je wordt betaald om te doen wat je echt leuk vindt. Waarom ook weer niet. Iedereen profiteert er van. Je verdient wat en de kosten worden gedekt, weggeven is ook niet alles, toch? Hoe denken jullie over dit onderwerp?

Al weet ik diep in mijn hart dat ik de hele wereld niet hoef te overtuigen met mijn blog. Hoop ik stiekem dat mensen mijn blog leuk vinden. Omdat ik heel veel liefde, energie en tijd er in steek. Je kunt me hier geen ongelijk geven toch, om te hopen.