Wat maak ik mee als ik blog


Wat maak ik mee als ik blog.

Jullie ook ?

⇒Wat een heerlijkheid dat bloggen. Wij bloggen en delen dezelfde passie en liefde voor het bloggen.

⇒ Maar de druk is enorm groot. Dan hebben wij nog collega’s. Want wij hebben collega’s die de lat heel hoog leggen.

⇒Iedereen met een grote witte space en met een perfecte lay -out.

⇒Ik zie perfecte foto’s die gemaakt worden met witbalans en spiegel reflex camera’s, 50 millimeter lenzen. en dan ook nog filters en dan kom ik met doodgewone foto’s van mijn telefoon.

 

 

⇒Laten we picmonkey en foto shop niet vergeten. Bewerking van foto’s

⇒ Waar moeten wij over bloggen?

⇒ Geen tijd ..druk..druk en nog eens druk

⇒Wij bloggers willen zo veel, lees wishlijst. Maar er zijn ook veel te veel leuke dingen.

⇒En vergeet niet dat het maken van een review zeker 4-5 uur tijd kost. ( vanaf het kopen van de lipstick, foto’s maken, bewerken, make-up aanbrengen en foto’s maken. Van start tot het eindresultaat.

⇒Het lezen van de andere blog’s wat veel tijd in beslag neemt. Maar het is hoognodig als je naamsbekendheid wil maken. Zeker in deze tijd dat blog’s komen en gaan en er ontelbare blog’s zijn om uit te kiezen.

En het gaat het zo maar door…

⇒ Soms merk je aan de reacties dat iemand wel of niet je blog post echt heeft gelezen. Maar je doet alsof je dat niet door hebt. Ik denk dat ik hier niet de enige ben. 😉

⇒Dan hoor je over de druk dat je iedere dag moet bloggen. Soms voelt het alsof ik wordt veroordeeld als iemand als ik en heel veel anderen onder ons iedere dag bloggen. Maar vind ik het terecht als anderen daar een vooroordeel over hebben? Nee, dat vind ik niet. Ik veroordeel anderen ook niet als ze een keer of 3 per week bloggen. Mensen moeten doen waar ze zin in hebben toch met hun blog? Al wil je het een keer per jaar doen, dat is voor mij ook prima.

 

 

⇒Je bezoekt een blog omdat je iemand achter de persoon aardig vind. Al is de blog niet jouw stijl. Dan vind je toch manier om er mee om te gaan.

⇒Soms heb je een blog die je gewoon graag wilt volgen en meer niet.

⇒ Soms krijg je een reactie van:

Leuke post

Goede tips

Staat je mooi

Geweldig dit

Verder denk je, wat moet ik hier mee? En je laat het er zo bij. Als mensen op mijn blog reageren, dan reageer ik altijd terug. Ze nemen er tenminste de moeite voor. En ik ben hun daarvoor dankbaar.

⇒Reacties bij anderen achterlaten. Er zijn mensen die dat overal doen. Zoals ik het probeer te doen. Ik heb een aantal websites die ik iedere dag bezoek en waar ik standaard een reactie achterlaat. Soms kom ik een verhaal tegen die ik niet verwacht had en buiten mijn interesse valt. Maar juist dan is het verfrissend om mijn horizon te verbreden. Over andere dingen te lezen dan ik normaal gesproken zou doen. Ik bezoek echt alle soorten blog’s. En ik laat overal een reactie achter. Als het kan en als ik tijd heb, maak ik een uitgebreide reactie.

⇒Je volgt de blog tips.

⇒Door een reactie achter te laten bij een andere blog maak je je blog bekender.

⇒Soms verschillen meningen tussen bloggers. Let op de reactie bijvoorbeeld. Soms moet ik mijzelf inhouden om niet precies te schrijven wat ik denk als ik lees dat men zich irriteerd aan een beautyblogger.

 

 

⇒Wij denken dat wij weten wat wij doen. Ik niet hoor…ik ben nog steeds op zoek wat ik wil doen en maak nog veel fouten.

⇒Soms heb je geen zin meer om een blog te bezoeken en vertrek je gewoon.

Nu ben ik benieuwd op wat hier boven staat. Komen jullie dat ook tegen terwijl jullie bezig zijn met je blog? Misschien nog meer dan wat ik boven opnoemde? Is dit ook wat jullie meemaken?

Please follow and like us: