Sans-online Bloggers Battle.


Sans-online Bloggers Battle.

Sans-online Bloggers Battle. Als bloggers mag je mee doen en vandaag is de laatste dag. De webshop organiseert een battle tussen de blogger om de shop tegoed voor € 500 te mogen winnen.

Omdat ik een nieuw zwart/wit kledingstuk nodig heb combineer ik dat graag met een kans om te winnen. Ik wil gewoon laten zien dat naast casual, er ook genoeg te bieden is in deze webshop. Ook zelfs voor kleding voor formele gelegenheden als die ik net nodig heb.

 

Let’s tweet:

Life is too short to wear boring clothes. Click To Tweet

 

Ik spot zelfs hele leuke zwangerschapkleding voor vrouwen die in stijl willen blijven terwijl  je een paar extra kilootjes draagt. Met een dikke buik hoef je je zeker niet minder aantrekkelijk te voelen.

Als je jong bent en slank bent dan staat alles. Ouder en zwanger dat is pas de challenge. Zelfs dat bied de webshop als mogelijkheid aan. Ik laat jullie hier zien welke merken jullie kunnen vinden op de website hier beneden.

 

Is dit ⇓ geen enige positie kleding?

 

 

 

Veel van ze zijn mijn favoriete merk. Ik zeg wauw. Wat een uitgebreide keus. Beter zelf gaan kijken bij Sans-online. Ken jullie Sans-online? Een veelzijdige webwinkel waar heel veel mooie merken te koop zijn. Zoals:

 

 

⇓ Zit  jullie merk er ook tussen? ⇑

 

Door imigratie naar Nederland moet ik veel nieuwe dingen opnieuw leren. Simpele dingen. Kleding is er een van. Naast dat je verandert als persoon. Een ding is zeker hoe ik hier opnieuw mijn nieuwe “winter eigen stijl” moet vinden met al die lagen. Dat vond ik een heel gedoe, zeker in het begin.

In Thailand droeg ik amper een vest of trui. (haast nooit eigenlijk) Hier kan je niet zonder. Voor jullie misschien wel maar voor made in Thailand als ik niet.

Gelukkig kleding is altijd een leuke bezigheid. Ik heb zelf heel veel kleding. Het hoort bij vrouw zijn denk ik.

 

Let’s tweet:

Style is the best way to say who you are, without having to speak. – Rachel Zoe Click To Tweet

 

Kleding laat ook je persoonlijkheid zien, je stijl laten zien aan de wereld. Dus daarom ben ik er dol op om mijzelf leuk aan te kleden. Dat is een bijzonder kenmerk van kleding. Ik kleed altijd naar mijn stemming. Jullie ook? Of doen jullie maar wat. Nee toch?

 

 

 

 

Naast winterkleding zijn er veel gelegenheden om je te kleden, leuke en minder leuke.  Zoals ik deze week twee overlijdens berichten heb gekregen. Daar moet ik naar toe. Ja, liever niet natuurlijk, het is nooit prettig om te gaan.

Ik ga bij Sans-online lekker kijken welk kledingstuk geschikt zal zijn voor deze gelegenheid. Wat vinden jullie hiervan? Welke outfit hier ⇑ ⇓ denken jullie dat iets voor mij is? Ik heb twee sets nodig natuurlijk.

Naast deze gelegenheid de little black dress is het altijd handig en komt het mooi van pas in veel gelegenheden natuurlijk. Je hebt nooit genoeg van zwart en wit ook eigenlijk 😉

 

Welke kiezen jullie voor mij?

 

 

 

 

Sans-online Bloggers Battle.

Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen als je een kans wil maken. Al is de laatste kans is nog steeds een kans. Wie niet waagt, blijft maagd. Sorry wie niet waagt niet wint!

Ik doe mee. Misschien ben ik te oud voor de wedstrijd vergeleken met 20+, maar ik vind dat iedere vrouw het verdiend om er goed en verzorgd uit te zien. Een shop tegoed van € 500 is ook zeker zeer verleidelijk. Vinden jullie van niet? Wat te verliezen?

 

Let’s tweet:

Fashion fade, style is eternal. – Yves Saint Laurent Click To Tweet

 

Ik zie San-online.nl vaak voorbij komen met leuke kleuren en fijne merken. Als jullie ook mee willen doen met € 500 shop tegoed, klik www.sans-online.nl/bloggers voor de voorwaarden.

Heel slimme marketing manier van de webshop trouwens, mijn complimenten! Ik ga nu maar duimen dat ik kans maak met de Sans-online Bloggers Battle. Anderen heb ik al geprobeerd, meer kan ik niet doen. Zal je zelf willen mee doen of ook winnen?