Larome Paris Eau de Parfum D-Shop


Larome Paris Eau de Parfum D-Shop .

Larome Paris Eau de Parfum D-Shop. Winterparfum de dupe van High-End merk? Zodat iedereen de ervaring en belevenis van een High-End geur kan proeven. In Spanje en Portugal is Larome al vrij bekend. Nu komt Larome Paris Eau de Parfum ook richting de Nederlandse markt. Sommige onder ons zal dit merk al kennen. Het bedrijf wil graag een groot aanbod geven op de luxe, chique markt en hemelse geuren aanbieden voor een wat meer toegankelijke prijs.

Ik ontving 6 verschillende geuren van Larome Paris om te testen. 23 F ( originele geur is Chanel Allure), 59 F (originele geur is Le parfum Ellie Saab), 44 F (originele geur is The One Dolce& Gabbana), 40F ( Cacharel Amor Amor) en 46F ( originele geur is Dior Pure Poison)

 

 

Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de flacons van de parfums. Ondanks dat het geen fancy design flacon is, zoals een High-End merk, (waar ook voor betaald moet worden). Larome Paris heeft een vrij simpele flacon, maar wel met een luxe uitstraling.

De magneet als dop vind ik het leukste. Verrassend en mooi gedaan. Het heeft de uitstraling van een High-End product en zeker als je ziet hoeveel je het voor de flacon met inhoud moet betalen. Je moet je realiseren dat dit Larome Paris € 22,50 kost voor 50ml. en €27,50 voor 100 ml.

 

 

⇒ 23 F ( dupe van Chanel Allure): Hier zijn de Citrus noten in evenwicht met de flora van verse citroen en het is fruitig.

De geur is warm, sterk maar niet overheersend. Lekker maar niet te zoet. Een lichte, zoete geur, maar die tegelijk een fris en sportief gevoel geeft. Sportief maar het is ook duidelijk een vrouwelijke geur. Speels, jeugdig en elegant tegelijk. Dit is mijn favoriete geur van de vijf die ik test.

⇒ 59 D ( dupe van Le parfum Ellie Saab)

Parfum wordt aangekondigd als ultra sensueel en vrouwelijk. De oriëntaalse bloemen compositie opent met een lichte oranjebloesem. De oranjebloesem maakt gebruik van een frisse, zoete versie in Le Parfum Intense.

Dupe van Le Parfum Ellie Saab is intens en uniek onder de oosterse parfums. Het voelt exotisch. De basisnoten van patchoeli en amber, het smelt gewoon samen en het ruikt lekker. Het is fris en nodigt uit om de hele dag te drage. Een lekkere geur.

 

 

40 F ( dupe van Amor Amor Cacharel )

Ik moet toegeven dat de dupe van  Amor Amor is wat mijn geur richting dan Pure poison. De parfum is een bloemige fruitige nectar en de belangrijkste noten zijn : roze grapefruit , mandarijn , bloedsinaasappel , Malati Bloem ( Malati is een zeer geurige Indonesische Jasmine ) , lelietje- van-dalen , witte muskus , sandelhout ,

De parfum geef je wel een tikkie romantisch en vrouwelijk gevoel. Als ik eerlijk bent ik voel dat het de geur van ’s nacht Het is meer een verleidelijke geur. Echt een liefde geur.

De geur is liefde op het eerste gezicht. Zoet maar zacht en niet te overheersend.  De parfum is bloemig en fruitig. De parfum geeft je wel een tikkie romantisch en vrouwelijk gevoel. Als ik eerlijk ben, ik vind dat het de geur van de nacht is. Het is meer een verleidelijke geur. Echt een liefdesgeur.

 

⇒ 44 F ( dupe van The one Dolce Gabana) Een combinatie van Oriëntaalse bloemen en een fruitige compositie. Het is aan de ene kant warm, maar ook fris en sensueel met een spoortje van vanille.

⇒ 46 F De dupe van Pure Poison is zeker een geschikte naam. De naam is mysterieus en ik weet ook niet wat ik van de geur moet vinden. Hij is sterk, maar ook wel schoon, waarin de jasmijngeur erg overheerst. Ik kon mij gewoon niet plaatsen met deze geur als ik hem de hele dag draag. Het is geen geur waarbij ik meteen een wauw gevoel krijg.

 

 

In het begin overheerst de geur, maar naarmate de dag vordert wordt de geur minder overheersend. Op het einde van de dag, na 9-10 uur, blijft nog steeds een subtiele schone lucht hangen. Dupe van Pure Poison, je wordt echt vergiftigd door de parfum gedurende de dag, maar op een goede manier.

Deze dupe van Pure Poison heeft een eigen unieke geur waar je moet van houden. Persoonlijk is het niet mijn geur omdat ik meer van een beetje zoet en fris houd. Maar dat is meer een kwestie van smaak. Er zijn genoeg mensen die deze geur zeker lekker zullen vinden. De parfum is diep en contrasterend, van witte bloemen, de geur is puur en clean. Als je van schone geuren houd, en van jasmijn, kan dit je geur zijn.

Ik heb alle geuren gedragen, de hele dag lang onder mijn kleding. Ruim 10 uur, om te kijken of de geur lang genoeg blijft hangen. Ze doen hun werk goed. Op Pure Poison na, vind ik dat bijn alle geuren heerlijk ruiken.

 

 

De ene geur heeft meer mijn voorkeur dan de andere. Wat logisch is, ik houd van fris, licht en bloemig. Het liefst clean en niet te overheersend. De een tot vijf is vervolgens de beste geur die op mijn smaak is gevallen. Alle geuren ruiken duur. Dat bewijst wat Larome zegt:

“Net zo goed als de originele merken, alleen stukken goedkoper. Larome Paris maakt gebruik van dezelfde grondstoffen als de ontwerpers van de bekende merken, de parfums zijn gebaseerd op hetzelfde recept, hierdoor is de geur nagenoeg gelijk”.

 “De parfums van Larome Paris zijn allemaal eau de parfum. Eau de parfum bevat, naast pure parfum, het hoogste percentage geurbestanddelen, namelijk 10 tot 20%! Dit zorgt er voor dat de geur lekker lang blijft hangen”.

Na zelf de test van het product te hebben gedaan ben ik er van overtuigd dat de geur lang blijft hangen en alle parfums ruiken zeker echt lekker waarschijnlijk door de kwaliteit van de ingrediënten als ik Larome mag geloven.  Ieder met hun eigen karakter en tegelijkertijd ook onderscheidend, waarvan ik mij goed kan voorstellen dat je zo een geur draagt en dat het een herkenbaar en uniek kenmerk is. Al zeg ik niet dat iedere geur mijn smaak is.

 

Larome Paris Eau de Parfum D-Shop die ik hier getest heb voldoet wel aan eisen die ik stel voor een parfum. Het is een lekker geurtje (dat is wel mijn persoonlijke smaak). De hele dag lang een geur die blijft, een mooi uitziende flacon ( het oog wil ook wat) en een goede prijs. Ik richt me niet op dat het een dupe is of niet toen ik ze testte. Want ik vind dat de parfum ook lekker van zichzelf moet zijn! Dupe of geen dupe.

 En ze bewijst dat. De keus is dat je een lekker parfum wil kopen, die goed is en voor een redelijke prijs. De dupe van een High-End merk is mooi meegenomen. Als je al weet welke je lekker vind, maakt het je wat makkelijker om een keus te maken en het is makkelijker voor je portemonnee.

 

Ik heb zelf een sample van Allure Chanel om de geur te vergelijken met Larome en vind dat de geur zeker overeenkomt. Het ligt ook aan hoeveel of weinig je de parfum spuit op je lichaam. Maar omdat ik de gelegenheid heb bij ICL Paris XL heb ik ook The One van Dolce Gabana op mijn lichaam (pols) geprobeerd aan ene kant en Larome de andere kant.

De geur komt in de buurt, al in het begin ruik ik wel een beetje verschil en overeenkomst. Pas na een kwartier is de geur zo goed als identiek. Ik heb de hele dag rondgelopen met die twee geuren op mijn armen en kan nu volmondig zeggen dat Larome doet wat ze belooft. Dupe van High-End merk.

Ik zelf ben nog steeds dol op een origineel High End merk en zal dat ook blijven kopen. Al kan ik niet ontkennen hoe goed Larome het heeft gedaan qua dupe van een High- End merk. Ik sluit mijn optie ook niet uit voor de aanschaf van Larome Paris. Hoe ze dat doen in deze
prijsklasse vind ik knap.

 

 

Je gaat voor een High-End merk of voor D-Shop Larome Paris Eau de Parfum, dat moet je zelf weten. Alleen als je op zoek bent naar een parfum dat in de buurt van High-End kwaliteit komt met een bescheiden prijs weet je nu waar het te vinden. Doe wat en waar je zin in hebt lieve mensen. Het is jouw geld, jouw geur. 😉

Niet alleen dat D-Shop D-Shop Larome Paris Eau de Parfum naar mij toe stuurde om te testen, D-shop geeft ook nog 5% korting met de volgende code beautiful 5. De verzend- en retourkosten zijn altijd gratis en bij iedere bestelling een gratis artikel.

Bij een bestelling boven de €50 krijgt u er zelfs 2 waaronder een 8 ml parfumtester van Larome Paris. Om zelf D-Shop Larome Paris Eau de Parfumuit te proberen komt hier binnenkort een winactie van Parfum naar eigen keus.

Hierboven ⇑ vind je een lijst van welke geuren Originel Larome heeft. Wat lijkt je een fijne geur om te hebben? Of hebt je misschien zelf al ervaring met Larome? Ik ben benieuwd.

 

 

 

 

 

Please follow and like us: