Edelweiss outfit van de dag


Edelweiss outfit van de dag.

Wat me opvalt is dat ik wat witte jurken heb hangen in de kast maar in werkelijkheid draag ik ze te weinig. Waarom weet  ik ook niet. Misschien doordat ik jaren intensief bezig ben geweest met het opvoeden van mijn kinderen? Hier is Edelweiss outfit van de dag…

 

En als moeder heb je vaak praktische kledingstukken nodig om door de dag te komen. Het wit wordt ook sneller vuil door lekkere kleine handjes. Mijn kinderen zijn nu wat groter geworden en het zijn best zelfstandige kinderen, waardoor ze minder afhankelijk van me zijn. En ook hangen ze wat minder om mijn nek. Waardoor ik toch weer ruimte krijg om die witte kleding weer aan te trekken. In Nederland dragen vrouwen ook meer witte kleding in de zomer. Dat valt zeker op.

 

 

Deze witte top/toniek is echt een zomerstuk en zeker heel leuk. Simpel maar toch met karakter. Less is more is altijd mijn motto als het om kleding gaat. Ik voel me op mijn gemak en zelfverzekerd in deze Edelweiss outfit van de dag.

 

 

Outfit van de dag.

Edelweiss is een bijzondere witte bloem. Witte kleding staat voor veel betekenis, witte kleding voor mij staat voor eenvoud, spanning, vrijheid en openheid. Ondanks dat ik niet zo vaak wit aan doe. Ik voel me helemaal Jeapiebel in deze Edelweiss van de dag!  ♥ ♥ ♥ ♥     En jij? Hoe zit het met jou?    ♥ ♥ ♥ ♥

Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fashion.