zomerse outfit


Zomerse outfit.

Zomerse outfit. Wat een heerlijke, vrolijke zomerse outfit heb ik aan vandaag. Heb je ook net zo veel zin in de zomer als ik? Wat vind je van deze zomerse outfit? Maar, waar blijft de zon en zal die nog komen vandaag ?

De vraag is wat je vind van deze outfit en de foto’s? Weet je dat het niet mee valt om een model te zijn, echt niet. Het is niet voor niets een vak natuurlijk. Ik heb me dit me nooit gerealiseerd, tot ik voor mijn eigen blog moest gaan poseren.

Misschien denken jullie dat ik mijzelf heel wat vind, om zoveel foto’s van mezelf te gebruiken en te laten zien op dit website. Maar nee, niet echt. Het valt niet mee om zo te poseren. (jezelf letterlijk zo te laten zien) Maar dit is de enige manier om goedkoop aan een model te komen.

 

 

Het is zo’n gedoe om aan anderen te vragen om model voor mijn website te zijn. Dus daarom doe ik het zelf, je bent ook uren bezig met een  paar foto’s. Zoals ik eerder zei, het valt niet mee om model te zijn. En ik heb al een heel goed fototoestel. Maar tja, een fototoestel maakt je nog geen goede fotograaf. In de toekomst wil ik best wel als vrijwillig gastmodel werken, als je interesse hebt. Je weet mij te vinden.

Ondertussen als jullie mijn gezicht weer zien op de website Choosebeautiful.nl, zie mij dan maar als een “noodmodel”.  Zo denk ik er ook over. En echt, geloof het of niet ik doe mijn best. Ik wil dat jullie mooi foto’s zien. Het gaat om de outfit en ik probeer gewoon de outfit te laten spreken.

Over dit korte zomerse outfit is nog de volgende vraag: Kan iemand van mijn leeftijd dit nog wel dragen? Is het niet voor een 16 of twenty something geval. Ik zou zeggen, wat maakt het nou uit wie het draagt. Zolang je je er goed bij voelt, het zit goed en je ziet er gezellig uit. Niemand kotst je uit van afschuwelijkheid. Dan zit je goed.

 

 

Wat zal ik i.p.v. mijn zomerse outfit van de dag dan moeten dragen? Een wijd T-shirt met korte broek? Zal ik nu al moeten inhouden met wat ik draag Weet je, soms denk ik terug aan de tijd dat ik twintig jaar was en denkt, waarom had ik toen niet het zelfvertrouwen dat ik nu heb?

Toen was ik te bescheiden om een sexy jurk te dragen, zo zonde denk ik nu dan. Maar je kunt de tijd niet terugdraaien. Het is nooit te laat. Laat mijn ervaring een les zijn voor anderen die deze post lezen. Gewoon dragen, welk kledingstuk je ook zin in hebt. Het is je leven en je lichaam. En jij bent de baas hierover. Als je je er maar leuk, prettig en gelukkig bij voelt.

Misschien heb je geen lichaam van twintig meer maar de spirit is er nog wel toch? Blijkbaar geeft het “universe” ons vrouwen boven 35 niet voor niets al die leuke positieve eigenschappen en het zelfvertrouwen, al denk ik soms dat het ook wat eerder had mogen komen. Maar tja het is zoals het is. Het is nog steeds niet te laat.

Ken je mijn zomer Edelweiss outfit van de vorige post nog? Welke vind je leuker? Ik vind ze allebei leuk. Logisch, waarom zou het anders in mijn kledingkast hangen? Toch kan ik het niet laten om het te vragen.

 

Dames, leef je uit, lieve leeftijdgenoten. Laat jezelf zien en je vrouwelijkheid vieren. Ongeacht welk getal je bent en de maat die je hebt. Ik moet toegeven dat ik ook altijd een vrouw bewonder met een maatje meer die een jurk of een mooi kort vrouwelijk kledingstuk draagt. Andere mensen veroordelen ons al genoeg.

Laten wij dat niet bij onszelf doen. Iedereen vrouw heeft iets mooi in zichzelf. En dat mogen wij best laten zien. Het hoeft niet perfect te zijn. Als je je maar lekker en goed bij voelt met hoe je erbij loopt. Tevreden met wie je bent, jong, oud, lang, kort, dik, dun.. wij zijn allemaal mooie vrouwen… begin er maar in te geloven.

Iets te melden vandaag over je outfit? Dan hoor ik het graag. Tot de volgende outfit. Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fashion.