Review: Rimmel Natural Bronzer Sun Light 021.


Review: Rimmel Natural bronzer Sun Light 021.

Rimmel Natural bronzer Sun Light 021. Ik zag dit product al lang in het schap van Rimmel London liggen. Nooit echt gedacht om deze bronzer uit te proberen. Misschien door de prijs. Ik kan een bronzer van € 4 kopen in de drogisterij die best goed is, waarom zal ik dan € 11 uitgeven?

Ik ben een vrek, dat weet ik. 😉 Mijn manier van minimalisme slaat vaak toe. Ik wil de bronzer die ik in mijn bezit heb eerst opmaken, wat onmogelijk is. Niet omdat het zo veel is, maar omdat ik blijf kopen. Minimalisme niet gelukt deze keer, anders kan ik ze nu niet gaan reviewen.

Het is mogelijk dat jullie al talloze artikels over deze Rimmel Natural bronzer hebben gelezen of zelf hebben opgemaakt. Ik ga het toch reviewen omdat het voor mij echt een nieuwe bronzer is. Nog nooit ervaring ermee opgedaan.

Via een beauty YouTuber hoorde ik dat hij een dupe kan zijn van Too Face Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder. Ik dacht, als hij wordt vergeleken met Too Face, maar voor een fractie van de prijs, dan ben ik benieuwd hoe goed hij is.

 

 

Later kwam ik er achter dat deze Rimmel Natural bronzer al jaren in de verkoop is en veel vrouwen groeiden er zelfs mee op (via een van de clips van Masha van Beautygloss (zie de video hier beneden ⇓). Ik helaas niet. De verpakking is heel simpel, te simpel. Maar door een luxe verpakking zal de prijs ook hoger liggen. Zolang dat de bronzer maar goed is denk ik dan. Je moet excuses blijven maken hè.

 

Anna opmaken als Kim K. ❤ kletsen over de Kardashians! | Beautygloss

Beautygloss

 

Het gaat om het product zelf en de ervaring, niet de verpakking. (maar leuke verpakking is ook mooi meegenomen) Stel je voor dat deze echt een dupe van Too Face is, dan wint Too Face Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder in alle opzichten wat de verpakking betreft. Heb je Too Face Chocolate Soleil gezien? Ik zeg.. oh wauw.

Rimmel Natural Bronzer Sun Light 021.

Heel nieuwsgierig ben ik en hier is mijn ervaring:

Een hele subtiele shimmer zie je in de pan, ook bij het gebruik, maar erg subtiel. Hij geeft echt een mooie natuurlijke warme tint op mijn huid. Voelt bijna als mijn tweede huid. Niet te bruin, niet te oranje en te aanwezig. Gewoon een gezonde matte tint op mijn wangen. Kort en krachtig, ik ben een fan!

 

 

Ik kocht hem uit nieuwsgierigheid, de dupe van Too Face Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder maakte hem interessant, want ik denk niet dat ik veel geld wil uitgeven voor een High End product als Too Face Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder (€ 26,60) alleen voor een review. Sorry, echt een toegewijde blogger ben ik dan weer niet. Ik verdien hier geen geld mee en het is gewoon een gezellige hobby.

Ik ga niet even kopen voor een review, niet nu maar wie weet om zelf te gebruiken, mijn gedachte kan wel veranderen. Voor het zo ver is, voorlopig geniet ik met vol teugen van deze Rimmel Natural bronzer. Als je niets geeft om een merk of verpakking kan deze Rimmel Natural bronzer een alternatief zijn.

Rimmel Natural Bronzer Sun Light 021 is misschien geen spannende eyecatcher wat uiterlijk betreft. Maar hij is een topper, zeker als je op zoek bent naar een prachtige warme bronzer raad ik hem aan. Als Rimmel natural bronzer een dupe van TooFace bronzer is, dan is Too Face Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder een hack van een bronzer!

P.S. Inmiddels heb ik twee video’s ⇓ over deze dupe, kijk zelf en beslis wat je er van vind, maar als je niet kijkt vind ik het ook prima. 😉 Rimmel Natural Bronzer Sun Light 021  Nogmaals, ik ben fan.

 

Pinterest Makeup Dupes Tested!

Lisa Stevens

 

 

Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer Dupe

kiley.elizabeth