stretchoefeningen deel 1


stretchoefeningen deel 1

Ik snap het allemaal, het is vakantie tijd. En dat woord vakantie zegt al genoeg dat het is de tijd dat wij rust en lust nemen. De batterij is bijna leeg en die moet weer opgeladen worden om verder te kunnen gaan. Toch nodig ik jullie vandaag uit om stretchoefeningen met mij te gaan doen. Hebben jullie interesse? Doen jullie ook mee?

Hier heb ik een heel simpel en makkelijke stretchoefeningen deel 1 🙂

 

 

Ik weet dat het vakantie tijd is, maar beseffen jullie dat beweging ook zorgt voor ontspanning en het bied zeker ook een oplading aan ons lichaam. Het is niet altijd leuk om alert te zijn met sporten en in de zomer/vakantie tijd aan sport te denken, dat weet ik. Daarom ben ik hier om jullie er af en toe aan te herinneren waarom bewegen belangrijk is, hoe goed de beweging voor ons lichaam is.

 

 

Ik wil dat wij proberen het hele jaar door in beweging te blijven. Daardoor heb ik deze catororie Beauty en beweging in deze Choose Beautiful.NL website. Omdat ik heel goed besef hoe goed de beweging voor ons welzijn en uiterlijke vertoning is. Zoals de bedoeling van deze website. Mooi van binnen zowel buiten, weet jullie nog?

Deze oefening is goed voor je buikspieren en je lenigheid. Zorg dat je arm zo recht mogelijk is met deze stretchoefeningen. Ik zal het hier op de foto’s laten zien. Ik ben geen sportinstructuur dat klopt, wel heb ik liefde voor sport en bewegen.

 

 

Ik wil graag dat ik zelf en andere vrouwen een gezond, sterk en mooi lichaam hebben. Perfect zullen wij niet worden, maar dat is ook niet onze doel. Een vrouw die houd van zichzelf en goed zorgt voor haar lichaam dat zien wij graag.

 

 

En weet je wat leuk is als wij iedere dag het hele jaar door, in beweging blijven dan is het ook niet moeilijk te doen. Beter dan alleen goede voornemens in het nieuwe jaar of even voor de zomertijd omdat de bikinitijd er aan komt. Als de zon schijnt en de zomer komt, dan hebben wij al een killing body voor het strand.

 

 

Voor iedereen is het anders met tijd dat je graag sport natuurlijk. Ik vind zelf de ochtend vroeg heel erg handig, dan heb je het maar achter de rug. Krijg je energie en voel je je lekker om een hele dag door er tegen aan te gaan. Sport geef je echt energie, het kost eerst energie maar daarna krijg je het ook terug. Heerlijk gevoel is dat.

 

 

En iedere keer een klein beetje met een stukje stretchoefeningen van mij en een stuk van jezelf. Tot volgende oefening! Doe jullie ook weer mee?