Sixpack challenge#2


Sixpack challenge#2.

Al is mijn hart als een thaise vrouw nog niet helemaal hersteld van de rouw. ( Lees: goodbye our beloved king )Ik probeer net als alle andere mensen die iets verloren hebben, of dat een dierbare is of van de oorlog of welke reden dan ook, om verder te gaan. Zo is het leven nu eenmaal, het is moeilijk soms, het zit vol challenge en het geeft onze vaak de grote les waar wij wijzer van horen te worden als het goed is.

Door iets wat we kunnen betekenen. Het begint altijd met een klein, simpel deeltje. In jezelf. Ik ben niet alleen bezig om mijn lichaam te transformeren tot een sixpack, tegelijk werk ik ook aan de binnenkant om een beter mens te worden.

Minder boosheid in mijzelf en naar anderen . Meer geven. Ik weet niet hoe ik het moet doen, dus ik begin met een positief gedrag. Minder negatief en proberen het verhaal achter iedereen te begrijpen. Minder druk om maken als iets fout gaat.

Werkelijk, de uitvoering is moeilijker. Ik raak sneller geirriteerd dan ik zal willen. Maar ik blijf aan het werk om dat te veranderen.

Net als het sixpack challenge project, al gaat het echt goed. Ik ben dag in dag uit bezig. Het is niet dat ik mij uitsloof met sporten en duizenden sit up oefeningen doe per dag. Wel moet ik consequent zijn met eten en sport. De challenge is om het vol te houden. Afmaken wat ik van plan ben.

Ik sport minimaal 3 keer per week. Instuderen en informeren hoe ik het doe en de juiste oefeningen doen en op de juiste manier.

Eten? Heb ik geschreven over dat ik mijn sixpack lijn begin te zien? ( Lees: sixpack challenge#1 ) Ik heb ik niet gezegd dat ik al een sixpack heb. Lees goed! Als het zo simpel was zou iedereen die sport al een sixpack hebben.

 

 

 

“The sixpack made in the kitchen.” Heb jullie je ooit afgevraagd dat sommige mensen die heel veel sporten, al jaren, nooit een sixpack krijgen? Het geheim zit hier in: 70% voedig en 30% sporten. Wanneer wij ons eetpatroon veranderen en aanpassen, dan zal de sixpack komen. Hoe lang het duurt is bij iedereen anders. Het is niet snel, niet makkelijk, maar mogelijk. Het kan sneller als je super streng bent voor jezelf en professionele hulp draagt dan zeker een steentje bij. Maar een persoonlijke trainer, die heb ik niet echt.

Eerlijk gezegd, ik heb er zelf geen haast mee. Tijd heb ik genoeg. Over drie maanden, rond kerst, wil ik de eerste check doen en mijn streefperiode is over 6 maanden. In maart, net voor de lente er weer aan komt. Ik zit niet te dromen in de tussentijd, want iedere dag word bewust en onbewust hard werken om mijn doel te bereiken “ de sixpack”

Veroordeel mij niet als je een sixpack onzin vind. Wij zijn anders. Mijn doel is een gezond, slank en sportief lichaam te krijgen en jullie doelen kunnen anders zijn. Daar is niet mis mee. Wees blij en gelukkig met jezelf en wat je doet. Lach soms naar de ander, dan zal je ongetwijwelfel een lach terug krijgen. Of niet soms? 😉