Wayne Goss YouTube beauty goeroe.


Wayne Goss YouTube beauty goeroe.

Wayne Goss YouTube beauty goeroe. Hij is een hele goede make-up artiest uit England. Eergisteren had ik een post over waarom ik een beauty blog heb? en ik had het over Wayne Goss. Tot mijn verbazing zijn er veel mensen die hem nog niet kennen. Dat kan natuurlijk.

Ik heb veel geleerd via YouTube en van Wayne Goss.  Al ben ik nog niet zo lang met make-up bezig, wel vind ik zelf dat ik veel vooruitgang boek. Zeker als ik op een andere beautyblog zie hoe anderen hun gezicht opmaken. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Ik ga nog veel leren, met alles, zo er is altijd wat om te leren en ik begin pas!

 

Let’s tweet:

The secret to beauty is simple be who you are. Click To Tweet

 

 

Het betekent niet  dat iemand die al tien jaar eerder bezig is met make-up het beter kan dan iemand die later begint. Het ligt er aan veel factoren natuurlijk. Je ziet wel op de foto’s of iemand weet wat opmaken is. Wie het goed kan en wie niet. Ik denk niet dat jullie dat kunnen ontkennen.

Genoeg beauty bloggers die zich niet eens mooi kunnen opmaken.  Al gaat het daar niet altijd om.  Zoals ik al eerder gezegd heb, “het gaat niet om wie zich het beste kan opmaken ”  op een blog maar om hoe je het beleeft en wat je van het product vindt. Right? Tenzij je anderen les wilt geven op make-up gebied en op je blog, dan zal je genoeg in je mars moeten hebben en het heel goed kunnen, echt weten wat je doet dus.

Ik ben blij dat ik mij nu in deze tijd wil leren opmaken. Vroeger moest je les nemen maar nu kan je het zelf leren. Gewoon via YouTube, zo heb ik het ook gedaan.

En dankzij YouTube dat bestaat, met zoveel deskundigen op beauty gebied, die ons allemaal hun ervaringen delen met make-up. Van iedereen kunnen wij altijd wel wat leren. Ik heb meerdere YouTube beauty goeroes waarvan ik mijn opmaaktechniek leer, een daarvan is zeker Wayne.

Ik weet niet dat het is omdat hij een man is, zijn kijk op make-up is heel anders dan veel vrouwen. Zijn woord is gewoon vaak BAM, geen onzin of bla bla bla nonsens. Geen poespas. Je weet wat je aan hem hebt.

 

Let’s tweet:

Inner beauty is great but a little mascara never hurt. Click To Tweet

 

Hier heb ik een paar video’s van hem om jullie te laten zien.

Wayne Goss YouTube beauty goeroe.

Je ziet soms maar een manier keer op keer hoe de blush wordt aangebracht. In deze video leer je wel hoe je een blush op de goede manier aanbrengt, op de juiste manier in verschillende gezichtsvormen. Handig.

 

4 DIFFERENT WAYS TO APPLY BLUSHER FOR YOUR FACE SHAPE

 

Big spender! Ik heb geen gat in mijn hand. Dus als er een goed advies is om verstandig met geld om te gaan sta ik die niet in de weg.

 

When to save and when ⇓ to spend on makeup.

 

 

 

How to save money ⇓  on high end make up.

 

Eerlijk is eerlijk, er zijn genoeg filmpjes om van Wayne Goss te laten zien. Dit is gewoon een kennismaking voor mensen die hem nog niet kenden. Ik zelf zal meer tijd willen hebben om YouTube vaker te kijken. Maar er is niet altijd tijd voor. Als ik  tijd heb geniet ik er ook zo van.

Dit is een van mijn leraren Nu kennen jullie hem. Wayne Goss YouTube beauty goeroe. Wat vinden jullie van hem? Ik ben van plan om serieus make-up les te nemen. Denken jullie dat het een goed idee is?