Urban Decay Gwen Stefani Palette.


Urban Decay Gwen Stefani palette.

Urban Decay Gwen Stefani palette. Het is een van de oogschaduw palettes waarbij ik meteen dacht, die moet ik hebben.  Ik persoonlijk ben dol op Gwen. Al heeft het wel een tijdje geduurd voor ik hem echt ging kopen. (ben ik toch opgevoed om verstandig met geld om te gaan). Als ik iets wil kopen wil ik zeker weten dat ik er blij mee ben. Vandaag review ik: Urban Decay Gwen Stefani Palette.

Ik wil niet het gevoel hebben dat ik het geld weggegooid heb. Laten wij even niet vergeten dat het toch € 52 voor dit palette is. Ik weet dat velen onder ons dit bedrag normaal vinden, al zijn er zeker ook veel onder ons die dat niet vinden. Ik heb er geen moeite mee om een paar euro miskoop te hebben. Maar € 52 dat zal ik echt zonde vinden. Plus aangezien dit palette Gwen’s lievelingskleuren zijn.  Gwen en Jeapiebel zijn niet bepaald identiteit als het onze huidskleur betreft.  Zij is melk en ik ben meer een chocomelk. 😉

 

Goud zie je ook veel terug ⇓ in haar muziekvideo.

 

Hier op de achterkant van de doos staat dat Gwen helpt met alle details van dit Urban Decay Gwen Stefani Oogschaduw Palette.. De verpakking is geïnspireerd door haar liefde voor witte en zwarts graphic prints. Het valt niet mee voor Gwen om voor maar 15 kleuren te kiezen. Maar zolang dat zij de kleuren heeft kunnen maken. Zijn dit zeker de onmisbare kleuren, ⇓ wat van alles gemixed voor Gwens Iconic looks. ⇓

 

 

Omdat Urban decay Gwen Stefani palette eerst uitverkocht was bij de on-line winkel ICL Paris XL, probeerde ik het via Sephora.com (VS) en dat bleek ook niet te kunnen (waarom weet ik niet, misschien heeft het met de verkoop zone te maken? Omdat dit een limited edition is. Ik heb het ook geprobeerd bij Sephora.fr maar daarna twijfelde ik… dus werd het even wachten.

Gelukkig was is na een week weer verkrijgbaar in Nederland bij ICL Paris XL, dus na talloze blog’s en youtube’s te hebben bekeken heb ik hem toch maar besteld. Mijn hartje zegt dat ik er spijt van ga krijgen als ik hem niet koop. Het was best spannend met het wachten. En stiekem was ik bang dat de kleuren niet bij mijn huidskleur passen.  Al heb ik goede hoop voor Urban Decay pigmentatie hoge kwaliteitswaarde. Maar toch, je weet maar nooit.

 

 

Op de spiegel staat ⇓ “Magic’s in The Make up”een liedje uit haar album.

 

 

Wat ik leuk vind van de Urban Decay Gwen Stefani palette.is dat Gwen een keus maakt om haar favoriete kleuren uit te zoeken die haar staan en wat dus echt haar palette is. Ik hou wel van vrouwen die weten wat zij willen. Ze hoeven geen rekening te houden met de behoefte van anderen en dat zal ook niet lukken met een palette. Je kunt ook niet iedereen tevreden stellen.

Daarom is het leuk om te weten dat dit is echt de Gwen kleur is. De naam van het palette komt van wat belangrijk is in haar leven. Haar lied : Bath water, haar levensverhaal, 1987 het jaar dat No doubt bestaat tot aan waar zij vandaan komt, Anaheim.

In eerste instantie hoorde ik dat Gwen samenwerkte met UD en zij is ook de eerste celebrity bij UD. Ik denk aan een knal kleur wegens haar rode lipstick en veel haarkleur als in de “No Doubt tijd”.  Het palette doet mij eerst verassen met veel rustige neutrale kleuren waar veel in zit. Zeker de matte oogschaduw wat niet veel overeen schijnt te komen bij het Urban Decay merk. Het maakt dit palette nog specialer.

 

 

Cool

Maar als ik op onderzoek ga, en Gwen’s foto’s ga bekijken blijkt inderdaad dat Gwen haar ogen altijd rustig houd en soms met een smokey look. Je ziet weinig knalgroen, roze of papagaai kleuren in haar ogen look. Zie voor jezelf uit de film hier beneden. ⇓

Ik twijfelde een tijdje om Naked palette te kopen, ik kon niet kiezen welke bij me past. Ik denk dat het Naked 1 is, omdat dit warme tinten bevat. Dus i.p.v. ga ik voor Gwen want dit palette is waar ik heel enthousiast van wordt, van het eerste moment dat ik weet van haar bestaan. Het komt voor een groot gedeelte ook door Gwen natuurlijk.

Samenwerken met een beroemdheid is niet voor niets. Omdat het merk beseft hoe beïnvloedbaar ze zijn op de markt. Anders zijn er niet zoveel beroemdheden die meewerken aan al de grote reclame campagnes. Al weet ik, toch trap ik er ook in. Ik vind Gwen cool, net als dit liedje van haar dat toevallig ook een van mijn favoriete liedjes is. En hopelijk is haar Urban Decay Gwen stefani Eyeshadow Palette ook net zo cool als Gwen zelf.

 

 

Haar stijl, schoonheid en hoe zij zichzelf neerzet. Hebben jullie ooit The Voice gekeken hoe cool die vrouw is? Jammer voor haar ex, die vreemd ging met de nanny.

De verpakking, stoer en opvallend, met goud en metaal lekker stevig.

Hieronder de naam van de 15 kleuren met uitleg waar de namen vandaan komen.

Blonde– Zij is blond en een van haar songs heet platinum blond life

Bath water– De naam van haar song

Skimp– Originele Urban Declay kleur

steady– Van het Rock Steady album

Punk- Door de Punk Rock, soort muziek

baby– Van Baby Don’t Lie

Anaheim– Waar zij vandaan komt

Stark– Originele Urban Declay kleur

Zone– Van Danger zone

Serious– Haar nummer

Pop– Van Bubble Pop Electric

Harojuku– Van Harajuku Girls

Danger-van Danger zone

1987– Begin van No Doubt.

Black out– Originele Urban Declay kleur

Zone is mijn favoriete kleur. Dit palette bevat drie originele kleuren van UD oogschaduw wat Gwen favoriet is, verder zijn ze allemaal nieuw bedacht in samenwerking.

 

 

Zoals je op de swatches op mijn arm ziet, is niet iedere kleur enthousiast zichtbaar op mijn arm. Blond is zeker niet gemaakt  voor mij. Anders zou het ook geen blond heten. Blond voor blond. Ik wacht nog even af tot ik zelf samenwerking heb met Urban Declay dan komt black of Brown vast in aanmerking. 😉 Watch out Gwen!

Pop is ook een wat lastige kleur als oogschaduw voor mij. Maar de kleur is prima te gebruiken als highlighter en onder mijn wenkbrauwen. Verder is de kleur echt mooi gepigmenteerd. Wat leuk is als je de oogschaduw gaat gebruiken is dat het pigment nog beter en mooier tot leven komt dan bij het swatchen.

De oogschaduw is echt makkelijk op te bouwen, makkelijk aan te brengen en is heerlijk glad bij het gebruik. Blend makkelijk weg. Je krijgt een intense mooie kleur ervan. Ik heb ze als smokey eyes ook gebruikt voor mijn kerstlook post afgelopen jaar.

 

 

 Er ook sample van lipstick dat binnenkort gaat komen en weer van Gwen.

 

Er is ook een sample van lipstick die binnenkort gaat komen van Gwen, kijk hier post van Beautycloud Urban Decay Gwen Stefani Spring 2016 collectie .
Al zijn er het veel lichte tinten in het palette voor mijn huidskleur, mij hoor niet klagen. Ik ben tevreden met een paar donkere kleuren zoals Danger en 1987 in het palette omdat ik hier best mooie heftige looks van kan maken. Net als Punk, Serious en blackout, die kunnen er ook wat van.

 

 

 

Je kunt met dit palette ook een matte look maken zowel shimmer en glitter look. Het lijkt niet veel
variatie qua kleur, maar als je goed kijkt zie je echt een veelzijdig palette. Neutraal, licht romantisch (van Harajuku ). Gekleurde look, zowel smokey eyes. Zachte look als zware look. Kortom, het ideale palette dus.

Toegankelijke dagelijkse look. Het pigment en de kwaliteit doet Urban Decay ons ook zeker niet te kort. Het merk heeft zijn naam hoog gehouden. Ook zelfs voor iemand die niet blond is, zoals ik, doet dit blond palette het prima. Ik zeg “Once you go Urban Decay you’ll never go back” 😉 Ik ben dol en tevreden met dit palette. Investering waard.

ICL Paris Xl voor €52 een limited edition.

Hier wat Gwen over haar  zelf zegt, Urban Decay Gwen Stefani Palette en haar samenwerking met Beauty blogger Kandee Johnson:

 

 

 

Please follow and like us: