Review: Inecto Naturals Argan hair repair treatment.


Inecto Naturals Argan Hair repair treatment.

Inecto Naturals Argan Hair repair treatment. Ik heb eerder Inecto hand nail cream, Inecto Pure Coconut moisture creme, Inecto Coconut Bath Shower Cream al review en in de blog post meivakantie shoplog had ik al laten zien wat ik in Amsterdam gekocht heb. Vandaag ga ik mijn ervaring hier delen.

Argan olie, waarom hoor wij zoveel hier over, en waarom is dit olie zo goed voor het haar. In Argan olie bevat Antioxidanten in Arganolie helpt tegen veroudering, minder snel breekt, tegen de hitte van zon, stijltang of föhn. Omega 3 en 9 dat helpt gespleten te herstellen en voorkomen.

Zijdezacht en glanzend is de resultaat van Argan olie, geen wonder dat je dit ingrediënt overal tegen komen in haar product.

 

Inecto Naturals Argan hair repair treatment.

Wat is mijn ervaring:

Na haar wassen en met doek redelijk droog hebt gemaakt, heb ik dit Inecto Naturals Argan Hair repair treatment gebruik op mijn haar. Gebruik aanwijzig is 3-5 minuten aangeraad, maar mijn super droog en pluzig haar heeft meer nodig. Eigenwijs heb ik 10 minuten de crème laten zitten. Ik merk al dat toen ik de haar smeer is vrij makkelijk mijn vinger door de haar heen. Goed teken. . Het is niet altijd dat geval, zeker met gitten in mijnhaar. 🙂

De geur is zoals je gewen bent van arganolie, niet echt mijn favoriete ,het gaat. Als je denk wat is arganolie geur? Ik vind dat hij iets weg van olijf olie geur maar net iets ander.

 

 

Na het afspoel met water, voel ik meteen de verschil. Mijn haar is heel zacht aanvoel terwijl het nog niet eens afgedroog is. Mijn haar voel voed en hydrateerd, Je zal denken hoe voel je dat. Dat is de moeilijk, je raak je haar aan, je ziet dat het gewoon. Dat is ook zo mijn haar wordt verzorg, voed en mijn droog haar voel niet meer zo droog. Wel geeft hij geen volum en glans als je dat verwacht. Ik begin verlief te worden op dit product Inecto Naturals Argan Hair repair treatment.

Parafin en parfum zit in het producten zitten, dit is om op te letten voor mensen dat dit ingrediënt niet wil hebben.

Ik ben om. De mooiste is, tot nu toe alle producten dat ik review op dit blog ze zijn allemaal positief. En ik kan garantie dat het geen sponser post. 😉 Wat goed dat zeg ik gewoon zoals het is. Ik zeg Inecto wat doe je goed, natuurlijk en betaalbaar en dan ooknog makkelijk verrkrijg baar. Top.

Ik heb Inecto Naturals Argan Hair repair treatment gekocht in tuinen. € 5,99 voor 250 ml. Kijk Tuinen.nl 

 

 

Lees ook:

Review: Inecto Pure coconut Moisture Crème

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.

Inecto Coconut Bath & Shower Cream.