I love beauty beur foto’s & ervaring.


I love beauty beur foto’s & ervaring.

I love beauty beur. Erg fijn dat er meerdere Beauty Events in Nederland zijn. Hiervoor schreef ik mijn belevenis van de perstour op de Beauty Trade Special. Vandaag deel ik graag mij eerste ervaring de met I love beauty beurs in de Utrecht  jaarbeurs. Met een open houding en laaiend enthousiast stap ik het Event in op zondag 19 april 2017.

Ik voel mij weer jong tussen al die meiden. 😉 Ik kan niet ontkennen dat ik veel verwachting heb van het bezoek van de beurs. Hoe kan de verwachting niet hoog zijn? Ik laat mijn kinderen hiervoor achter hè, een moeder kloek als ik. 🙂

 

 

Een van de bekendste beauty Events van het jaar. Zelfs heb ik een extra centje (contant) meegenomen, voor het geval dat. Welk geval? Het geval, je weet wel. Ik hou niet van afstanden rijden. Als ik kan kiezen ga ik liever met de trein waar ik gerust een boek kan lezen. Dat is ook wat ik deed. Helaas heb ik twee keer de trein gemist in Amsterdam station (echt!) waardoor ik later op de beurs kwam dan ik hoopte. Oeps.. Na twaalven pas, ik heb de opening van 12.00 uur gemist.

 

 

Mijn eerste indruk is best druk en best klein. Hoe groot wil ik het hebben? Heeeeel groot…..onzin natuurlijk. Dat er zo veel beauty bedrijven & brands meedoen aan zo’n beurs is erg gaaf en super knap op zich.

Heel avontuur ging ik in een rijtje met andere meiden staan om de Boozyshop te bewonderen. Geen idee hoe lang de rij was, het moest iets bijzonders zijn. Hot en Happening, anders zou er toch niet zo een lange rij staan.

 

 

Ik stond netjes in de rij, de boeddha techniek komt nu mooi van pas. “geduld, geduld en geduld. Bijna een uur. Ja echt een uur! Ik wil gewoon een keer meemaken waarom het zo druk is. Om er achter te komen dat alles gewoon online te kopen is. Koop gewoon online Jeapiebel de volgende keer. Als ik dat had geweten was ik niet daar gaan staan. Fijn dat je producten kunt testen(dat kan niet online) maar een uur wachten haalt alle pret er af.

 

 

Ik heb een tandenborstel kwast, een concealer en een foundation van L.A. girl gekocht. Met de gedachte van, ik ben hier toch al, laat ik maar wat meenemen. Anders heb ik hier voor niets gestaan. Met lege handen zou het zeker nog meer super zonde zijn van mijn tijd. Ik weet niet of iedereen er zo over denkt, daarom kocht iedereen wel wat. Aach niet eerlijk natuurlijk, goede producten daar staan mensen graag voor in een rij. Hé Boozy shop. 😉

Meer dan genoeg vrouwen zijn hier heus enthousiast over, en dromen al het hele jaar van vandaag. Waarschijnlijk ben ik hier te oud voor. Hihi Niet doorvertellen. Een paar workshops lijken mij erg interessant, toch heb ik er aan geen een mee gedaan. Omdat het mijn eerste keer is, kwam ik er pas achter dat er een specifieke tijd is dat je je precies moet aanmelden om aan een workshop te kunnen meedoen. Als iemand een workshop heeft gedaan, wat is je mening hierover? Ik hoor het graag.

 

 

Highlight van de dag voor mij was Fred. De verhalen, zijn tips en kleding adviezen. Alle stoelen zijn bezet, er zijn zelfs mensen die op de grond zitten en bereid zijn om te gaan staan. Ik wist niet dat hij zo enorm populair was. Grappig, gedurfd, iedere keer een grap er in te gooien zodat dat het leuk blijft. Zelf ik heb gelachen. Hierdoor ben ik fan van hem geworden ;-), al heb ik niet in de rij gestaan om een foto met hem te maken Fred! “Maar ik ben een nieuwe fan hoor!.”

 

Fred aan het woord.

 

Daar komt Cythia.

 

Na Fred komt Cynthia, tot mijn verbazing gingen de meeste mensen weg. Waar gaan ze naar toe? Hoe is het mogelijk? Waar zijn al haar fans en beauty addicts? Heb ik iets gemist? Daar snap ik helemaal niets van. Voor ik vertrok haalde ik mijn jas op en stond voor de toilet de laatste foto van mijzelf te maken voor dit artikel. Toen zag Monica van Little by me staan. Ik ken haar niet echt, maar door haar blog te lezen heb ik het gevoel dat ik haar ken. Heel leuk en aangenaam je te ontmoeten Monica.

 

 

Blij dat ik er heen ben gegaan, naar de I love Beauty beurs. Nu ben ik een “Beuraring” (beurs +ervaring) rijker. Volgend jaar weer? Mijn plan is om volgend jaar naar de Health beurs te gaan. Daar verheug ik mij nu al op. Aan het eind had ik een poging gedaan. Twintig minuten in de rij van NYX te staan, maar besluit op het laatste moment toch om weg te gaan en in Amsterdam wat te gaan eten.

 

 

Met dit verrukkelijke eten sluit ik mijn eerste ervaring “I love beauty beurs” helemaal goed af met “sezuan kip en wontonsoep” Oh I love beauty & I love chinees. Een plezierig, ontspannen en vrolijk dagje was dat zeker. Ben je naar de I love beauty beurs geweest? Wat is jouw ervaring? Met de foto’s laat ik de sfeer van de beurs aan jullie zien, dan hebben jullie een beetje een idee.