Outfit: welkom lente.


Outfit: welkom lente.

Outfit: welkom lente. Het is een tijdje geleden dat ik een outfit post heb gemaakt. Simpele reden, het is koud buiten en ik heb echt geen zin om lang in de kou te staan.

Gelukkig, de laatste paar dagen schijnt de zon en zo koud is het niet meer. De stap naar buiten zonder winterjas is een stuk makkelijker voor een Thaise in hart en nieren als ik.

 

 

Outfit: welkom lente.

Waarom post ik een outfit eigenlijk. Ik heb veel kleding en het is leuk om het eens op de foto te zetten. Althans in een jaar rond kan ik niet iedere stuk dragen. Dit is een goede manier om al mijn kleren te eren. Ik hou van simpel en geen poespas als het om mijn outfit gaat. Ik stem het vaak af op wat ik voel op die dag naast er rekening mee te houden met wat ga ik doen op die dag natuurlijk.

 

Wat schoenen betreft, die heb ik niet veel, een stuk of 12- 15 ( winter en zomer) dus ik ga niet iedere outfit nieuwe schoenen dragen. Misschien doet een ander blogger dat wel. Ik dus niet, dat jullie het weten. 😉

 

 

 

 Ik draag graag hangers als oorbellen. Dat is het enige wat ik heel vrouwelijk vind, de meeste outfits die ik draag in mijn dagelijkse routine.

 

 

Heel vaak gebruik ik foto’s zoals in deze post om mij te herinneren hoe heerlijk het leven is. En hoe wij dat niet moeten vergeten om te genieten. In korte tijd zijn twee bekenden van ons gestorven. Gelukkig hadden ze een lang en goed leven, maar toch. Iedere keer dat ik afscheid van iemand neem, realiseer ik mij hoe gelukkig ik ben dat ik hier mag zijn.

 

 

Dus geniet met het leven voor dat het te laat is, is niet misplaatst. Hopelijk doen jullie dat. Ik dus ook. Helaas na deze outfit moet ik een zwarte outfit gaan samenstellen voor de begrafenis. Het is niet anders. Je neemt afscheid en leven gaat door. Hopelijk hebben jullie wat beter bericht dan ik vandaag. Wat vind je van deze outfit: welkom lente van vandaag?