Review: Maybelline Eye Studio eyeshadow quads palette.


Maybelline Eye Studio eyeshadow quads palette.

Maybelline Eye Studio eyeshadow quads palette. Dit Maybelline Eye Studio palette bestaat uit 4 zachte, aparte, prachtige kleuren. De kleuren komen in de natuur tinten van 1 lichte beige, 2 zacht  groen en 1 bruin. Omdat dat ik de kleuren heel erg mooi vond, heb ik dit palette gekocht.

De verpakking is klein, compact met een doorzichtige plastic deksel waardoor je de kleur van de oogschaduw heel goed kunt zien. De doos is simpel en vrij klein voor € 15, ik hoop iets meer te krijgen van het product. Maar wat kan ik zeggen, er zijn genoeg oogschaduws met dezelfde maat palette die nog vele malen duurder zijn dan deze. Dus als de goed kwaliteit is mag ik niet klagen.

En, wat weet ik van cosmetica? Hoe duurder, hoe beter de kwaliteit, daarover zullen velen zo denken, waarschijnlijk.

Prijs: € 15.

 

 

Zoals je al opgemerkt hebt op de foto’s, alle vier kleuren in dit palette vallen in dezelfde tint. Natuurlijk groen en niet te opvallend. Ik denk aan buiten in het bos of een park vol bomen waardoor deze Maybelline Eye Studio oogschaduw werd geinsprireerd. Op de achterkant van de doos, is een afbeelding hoe je je ogen kunt opmaken met gebruik van nummer 1,2,3 en 4 die op de oogschaduw staat. Wat handig kan zijn, als je niet weet wat je doet.

Maar met deze bescheiden en natuurlijke kleuren van Maybelline Eyestudio kan je niet echt mis gaan met opmaken, vind ik.

 

 

Ik ben erg benieuwd hoe de kleur van deze maybelline eye studio palette me zal staan. Omdat de kleur best zacht, apart en mooi is, laat het mij niet alleen aan de natuur denken maar ook  aan een soldatenuniform, zacht groen en zacht bruin..In de oogschaduw zit wat shimmer, wat een prachtige kleur geeft bij het swatchen en opbrengen. Kleur nummer twee is mijn favoriet. De oogschaduw is heel makkelijk in gebruik, dat is het eerste wat me opviel.

 

 

De kleurintensiteit valt me niet tegen. Het pigment is goed genoeg met minimaal uitvallen. De oogschaduw, al moet ik redelijk wat gebruiken, is best makkelijk om te blenden. De oogschaduw blend heel makkelijk, alleen hij blijft beetje lastig om gelijke kleur te maken op mijn ooglid.

Mijn mening is dat ik best tevreden ben over Maybelline eye studio oogschaduw. Niet alleen ben ik blij met de kleur, maar ook met de kwaliteit en het pigment van het product.

 

 

Dit palette is echt voor iemand die niet te veel wil opvallen, maar toch wat kleur op haar ogen wil hebben. Wat anders dat bruin en nude, maar nog steeds een bescheiden tint op je ogen. Net niet saai, maar ook niet uitschreeuwend voor aandacht. Wat wil je nog meer.

Maybelline eyes studio. Je kunt je make-up nog meer laten spreken in combinatie met je kleding. Wat is het leuk om een vrouw te zijn en je iedere dag mag met je uiterlijk bezig te houden.  Wat denken jullie hiervan?