La Mysore cosmetics Pure Organic.


La Mysore cosmetics Pure Organic.

La Mysore cosmetics Pure Organic. Beauty Update. Er is een nieuwe lijn waar ik jullie kennis mee wil laten maken, LA MYSORE I WOMEN WHITE LINE – PURE & ORGANIC.

Al heb ik een getinte huidskleur, dat betekent niet dat ik vrouwen met een andere huidskleur de schoonheid niet gun. 😉

Ik ben dol op huidverzorgingsproducten. Zeker als het biologisch of natuurlijke ingrediënten heeft. Het voelt als vertrouwd en als verwennerij tegelijk. Zeker voor een gevoelige huidtype net als ik dat heb.

La Mysore cosmetics Pure Organic. Award winnend duurzaam beauty merk La Mysore (Best Organic product 2015) biedt met ‘Women White Line’, een unieke huidverzorgingslijn bestaande uit 4 basis producten die in combinerend gebruik resulteert in 8 toepassingen.

La  Mysore cosmetics is opgericht door Mitra la Grand in 2010, gefascineerd door de natuurlijke werking van kruiden, met een diploma in kruiden en natuurlijke cosmetica en werkzaam te zijn geweest als huidspecialiste, is zij vervolgens haar eigen natuurlijke huidverzorgings lijn gaan ontwikkelen. In samenwerking met een Frans laboratorium, gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijke cosmetica is La Mysore Cosmetics geboren. De afgelopen Jaren is La Mysore Cosmetics gegroeid met nog meer mooie ecologische beauty producten.

 

 

LA MYSORE I WOMEN WHITE LINE – PURE & ORGANIC De White Line producten van La Mysore zijn 100% natuurlijk , dierproefvrij, bevat geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige geur en kleurstoffen en is tevens ECOCERT gecertificeerd. La Mysore huidverzorgingslijn is met uiterst zorg ontwikkeld en bezit de 3 belangrijkste voedende eigenschappen die onze huid dagelijks nodig heeft, rijke voeding, hydratatie en bescherming voor elke huidtype voor een gezonde stralende huid.

 

 

WOMEN WHITE LINE I THE 4 BASIC BEAUTY PRODUCTS – LESS IS MORE

De 4 basis huidverzorgingsproducten voorzien in een goede dagelijkse gezichtsverzorging. ​

1-HONEY & DATE – deep pore cleansing cream

Een heerlijke krachtige maar zachte reiniger met als basis biologische oliën van argan, abrikozen en advocado, die de huid verstevigt, kalmeert en tevens voorziet van hydratatie.

2-GOJI – intensive hydrating face cream

Een volle hydraterende gezichtscrème rijk aan antioxidanten door de voedende eigenschappen van gojibessen en granaatappel.

 

 

3-BARBERRY – active repair vitamin concentrate

Pure extracten van dadels, zwarte bessen, rabarber en de perzische zuurbes zorgen voor een bom van anti-oxidanten voor dé ultieme vitamine consentraat voor de huid.

4- KHAKI – firming & lifting eye serum I  Award Winner: The Best Organic Product of 2015

Het summum van oogserums, uit pure biologische extracten van khaki, dadel, roos, hammamelis, zwarte bes en botanische aminozuren, die zorgen voor een verstevigend en liftend effect voor de ooglijnen.

 

 

La Mysore cosmetics Pure Organic.

WOMEN WHITE LINE I 4 BASIC PRODUCTS = 8 APPLICATIONS – FOR MORE BEAUTY

Met bovenstaande 4 basis producten creëer je door de producten in een bepaalde combinatie te gebruiken, in totaal 8 toepassingen voor extra verzorging voor de huid.

1-ONEY & DATE for an Intense Peeling : rijkelijk insmeren en 20 minuten laten intrekken.

2-COMBINE GOJI & BARBERRY for a  Rich Night Cream: maakt een voedende herstellende nachtcreme.

3-COMBINE BARBERRY & KHAKI for a Quick Lifting Boost mask: 5 minuten intrekken geeft een snelle verkwikkende boost.

4-COMBINE BARBERRY & HONEY&DATE for an Intense Hydrating Mask: 20 minuten intrekken voor een intens hydraterende masker.

 

 

WOMEN WHITE LINE I THE COMPLETE LINE – CREATES MORE BEAUTY

De volledige WOMEN WHITE LINE bestaat in totaal uit 9 producten die te combineren zijn tot 18 toepassingen voor verschillende soorten huidtypen.

The basic 4: Honey & Date (deep pore cleansing cream), Goji (intense hydrating face cream), Barberry (active repair vitamin concentrate) & Khaki (firming & lifting eye serum)

Additional: Raspberry (active purifying serum), Cactus (purifying cleansing gel), Papaya (active hydrating lotion)

Serums & oils: moisturizing skin oil, regulating skin oil.

 

Op 4 februari in Lissabon is de Khaki oogserum van la Mysore Cosmetics verkozen tot beste ecologische verzorgings product van 2015 en heeft ’The Best organic product award of 2015’ in ontvangst mogen nemen. Aan deze international beauty award deden 900 beauty merken mee, elk merk mocht met 1 product deelnemen, La Mysore Cosmetics kwam met haar Khaki oogserum in de top 5 en heeft met trots de grote finale mogen winnen.

LA MYSORE : PURE & ORGANIC. Less is more wat een interessant concept. Ik geef het toe, ik ben nieuwsgierig naar de producten van dit merk. Op zoek naar nieuwe verzorgingsproducten: Lamysorecosmetics.com