Gekke vrouw en de outfit


Gekke vrouw en de outfit.
Vrouw en de outfit. Eerlijk gezegd weet ik niet of de outfit gek is of de vrouw er in. In gekke vrouw outfit wil ik de andere “gekke” kant van mezelf laten zien.

 

 

 

Ik ben grappig, jammer dat heel veel mensen dat niet weten. Mijn eigen schuld ook een beetje denk ik. Ik laat die kant ook niet aan iedereen zien. Soms ben ik echt gek en soms lekker prettig gestoord gek. Kom op mensen….laat je een beetje los, niet zo serieus. Natuurlijk, er zijn momenten in je leven waar je echt serieus moet zijn. Maar er zijn ook momenten waar je je moet kunnen laten gaan. Maar op de foto’s begin ik zelf ook te twijfelen of ik gek ben geworden of dat ik luizen heb 😉

 

 

 

Ik was niet altijd zo. Ik was een lieve en attente vrouw. Maar leven verbitterde me en drijft me af en toe gek. Al dat gezeur van alles en iedereen, eigen gezeur en zorgen. Te veel denken. Weet je dat de beste manier om je echt ultiem gelukkig te voelen is, volgens de boedhist: Niet denken! Wij denken te veel over dingen waar wij geen invloed op hebben. Over gisteren. Wat voor fouten wij gemaakt hebben.

En als wij dat misschien toch mochten overdoen. Over morgen, de toekomst wat willen we zijn? …denken, denken en nog eens denken…. Er gebeurt niks natuurlijk omdat het maar gedachten zijn. Een ding gebeurd, er is nog meer frustratie en hoofdpijn van al dat denken.

 

 

Dus wat zeg ik….lieve lezers! Zal iemand deze post lezen eigenlijk? Ik schrijf al 2 maanden fanatiek, en nu vraag ik mezelf af, zal iemand mijn post lezen? Kan het iemand schelen dat ik mijn hart en ziel in deze website zet? Waar doe ik het nou voor? Waarom blijf ik mijn gekke foto’s op de website zetten als het toch niemand interesseert? Zie je wat ik bedoel? Dus je denkt maar en denkt maar. Uiteindelijk wordt je gek. En niemand weet waarom.

 

 

Dus als je er niet uit wil zien als ik op deze foto’s, denk dan niet te veel. Leef in het moment. Hier en nu! Ik weet dat het Mindfulness is. De Boeddha zei dat al 2558 jaar geleden. Precies 2558 jaar geleden. Weet je waarom ik dat weet? Terwijl het in Nederland en de hele wereld 2015 is, is het in Thailand (een land van 95% boeddhist is) het jaar 2558. Klopt! Ik meen het echt. Wij gebruiken geen 2015. In Thailand is het vandaag 26 augustus 2558. Is het niet enig?

 

 

Gekke vrouw en de outfit.

Alleen maar door Boeddha en zijn wijsheid wordt Gekke vrouw en de outfit al rustig. Dat ik nu weer rust gevonden heb. Ik ben blij dat ik er af en toe gek en maf uitzie. En ik schaam me helemaal niet voor mijn foto’s. Ik ben trots op mezelf op mijn gekke foto’s. Als ik dat niet doe, wie zal dan trots op mij moeten zijn.

 

 

Lieve mensen wordt een gek, een lieve gek die niemand kwaad doet dan. Het leven is al zwaar genoeg. Ik hoop dat jullie mijn vrolijke groene top leuk vinden.  Vinden jullie hem leuk?  Aaach wat kan mij het schelen, of jullie het leuk vinden. Ik vind het leuk dat is al genoeg. Ik wens jullie allemaal een te gekke dag!

Gekke vrouw en de outfit. Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fasion.