to review list


To doreview list.

Het heeft speciale krachten nodig van een vrouw om je koopdrang in te kunnen houden. Zeker wanneer je iets leuks en interesants tegenkomt. Hier is het verhaal van mijn to review list. In dit geval, omdat ik een make-up review maak dus, staat make-up natuurlijk vaak boven op de lijst van dingen om te kopen. Je kunt moeilijk van oude versleten costimetica producten die je al gebruikt foto’s maken en posten op je blog. Althans, je zou het wel gewoon kunnen doen, maar het wordt er alleen niet mooier op. En als blogger willen wij allemaal de mooiste foto’s op onze blog. Ik in ieder geval wel.

Aangezien er zo veel blog’s in omloop zijn die hun reputatie hoog houden met de kwaliteit van de foto’s. Vanzelfsprekend doe je dan ook mee. Je wilt niet achterblijven natuurlijk. Je wilt gewoon een mooie en leuke blog met super goed verzorgde foto’s.

Iedere keer dat ik de winkel binnenloop kan ik het niet laten om te stoppen bij de make-up afdeling. Even kijken wat er te koop is. Vaak kom je dezelfde dingen tegen die daar altijd staan, je ziet producten komen en gaan. Maar soms word je geprikkeld door een gloednieuw product. Ik droom er stiekem van dat zich in mijn woonplaats alle soorten cosmetica merken vestigen. Dat ik wekelijks alles kan gaan bekijken of checken voor nieuw gekomen producten. Dat ik geen moeite hoef te doen om op het internet te struinen of ergens naar toe te reizen hiervoor.  Ik weet dat het niet reëel is die gedachte. Je ziet het aankomen. daarom het blijf een droom.

Over make-up gesproken, er is meer dan genoeg costmetica in aanbod. Alleen je kan gewoon niet alles kopen. Ik sowieso niet. Al vind je het allemaal echt leuk.

Ik vind dat ik al gul doe als het om kopen van mijn make-up review producten gaat. Hier zijn een paar foto’s met een kleine gedeelte van mijn make-up dat op me ligt te wachten in mijn voorraadkast om een review van te maken . Ik kom er gewoon nog niet aan toe.

 

 

 

 

Wat hier staat heb ik voor een deel in Duitsland gekocht. Het is een puur natuur product waarvan de prijs erg netjes ligt. Een deel heb ik meegenomen uit Belgie en een deel gewoon hier in nederland gekocht. En dan ook nog veel meer producten die ik niet op foto’s zet. Ja.. je hoort me zuchten…

Als beauty blogger heb je veel collega’s, die dit lot delen. Voordeel ervan is dat je je nooit eenzaam hoeft te voelen. Maar tegelijkertijd heb je het ook zwaar omdat er zoveel is. Een product dat je reviewd, dat doet de andere blogger ook, wat logisch is. Een blogger die meer geld te besteden heeft dan de anderen. Somige bloggers krijgen veel toegestuurd. Maar dan heb ik het over bekende en succesvolle bloggers. In het algemeen wordt iedere blogger benaderd en krijgt producten toegestuurd om een review te maken. Ik zeg ook geen nee tegen een gratis toestuurd product natuurlijk. Niet omdat ik de blog maak met bedoeling voor een gratis product, maar meer omdat door alles wat je gratis krijgt, je beauty blog langer kans heeft om in leven te blijven natuurlijk. Als je geld op is en je hebt een beauty blog, hoe kun je dan aan producten voor een review komen?

Daarom, gratis producten helpen om je blog te laten overleven.  Alles zelf kopen, dat kan je  heel veel geld kosten. Daarom kan af en toe een gratis product geen kwaad. 😉 Maar, begin met een beauty blog, dan weet je al zeker dat het geld gaat kosten. Daar zal je je al op moeten voorbereiden. Hopelijk niet zo erg dat je een lening moet afsluiten voor je beauty blog 😉 Gelukkig ik ook niet. Ik ga gewoon niet op vakantie. Grapje.

 

 

 

Als beauty blogger hoor je eigenlijk als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwste cosmetica trends.  Ik volg de mode van beauty blogs niet echt. Ik vind ze geweldig, maar waarom dan niet?  Simpel omdat ik geen behoefte heb om iedere week voor honderden euro’s te kopen van alles en nog wat dat op de markt komt te liggen. Niet dat ik geen interesse heb voor het product, natuurlijk wel… graag zelfs. Maar ik heb ook een leven naast bloggen. Geld nodig voor mijn hypotheek, boodschappen of vakantie etc…bijvoorbeeld. Dus als ik de laatste trend make-up mis, dan doe ik er niet moeilijk over.

Als iemand mijn blog niet leest omdat ik niet het laatste smoking palette van Urban Dcay review maak. Of iemand op me neer kijkt omdat ik van Primark producten van € 3 een review maak. Dan maar zo. Dan vind ik het goed. Want die verwachting heeft niets met mij en mijn blog te maken.  Wanneer ik zin heb om een duur product te reviewen dan ga ik het doen. Maar zolang dat ik geniet van een oogschaduw palet van 99 cent, dan doe ik dat.

 

 

Door mijn korte ervaring als blogger. ( Ik weet niet hoelang je moet bloggen om deze titel te kunnen claimen, ik ga er van uit dat als je een blog heb en post dan mag je jezelf een blogger noemen. :-)) Leer ik dat het geen zin heeft om achter anderen aan te rennen. Blijf dicht bij jezelf is altijd de beste slogan hier. Je doet wat je hart je ingeeft, wat je gelukkig maakt. Je schrijft de post eerst voor jezelf, je eigen behoefte, als anderen je leren te waarderen, dan is het mooi. En als ze je blog niet leuk vinden, of je post niet goed genoeg, dan is het ook prima, het mag, het is gewoon hun mening. Dat kan. Smaken verschillen…dus ( ik heb hier nog geen last van, gelukkig maar) 🙂 drie keer kloppen! En als het ooit zover komt dan doe ik als of ik niet door heb…hihi…

Ik zal graag een trendsetter willen zijn als het om alle nieuwste producten te reviewen gaat. Veel bloggers zullen dat ook wel willen denk ik. Maar ik word er ook niet ongelukkig van als het mij niet lukt. Het heeft geen zin om steeds achter iemand aan te rennen of je steeds te vergelijken met anderen. Je maakt jezelf er alleen maar ongelukkig mee. Dus, blijf doen wat bij je past. Wat je leuk vindt en blijf vooral jezelf. Wat voor blog je ook hebt.

Waarom heb ik nog spullen liggen?( To doreview list. ) Ik zal een snelle make-up review kunnen maken. Als ik de andere blogpost niet opschrijf zoals deze post dan. Maar ik heb behoefte om ook een ander post artikel te schrijven, daarom kom ik er niet altijd aan toe met mijn make-up review. Maar deze post die je nu leest maak me gelukkig. Wat kan ik nog meer zeggen?

 

 

Ik vind bloggen een heel fascinerende wereld. Het is niet alleen de plek waar ik mijn ei kwijt kan, maar ook waar ik mijn plezier beleef. Wat ik echt niet verwacht had toen ik begon. Dat bewijst waarom er zoveel blog’s zijn. De een houd het lang vol en de ander stopt na een tijdje. Ik weet de reden niet waarom iemand aan een blog begint en waarom de ander stopt. Maar ik vind wel dat je moet doen wat je hart je ingeeft. Dat als je een nieuwe blog start vandaag of als je met je blog gaat stoppen vandaag. Je moet gewoon doen wat je wil doen. Geen blog is ook goed. Zolang je doet waar je zin in hebt. Dat is mooi in het leven en met het bloggen. Je kunt doen en laten wat je maar wilt.

Ik probeer van alles wat ik nog thuis heb liggen een review te maken voor het eind van het jaar. Dan kan ik met een schone lij beginnen volgend jaar. Hihi goed smoesje om wat nieuws te kopen. 😉 Ondertussen, zo weinig mogelijk het winkelcentrum opzoeken. En even niet meer kopen. A girl has got to do what the girl got to do… right?

Lang leve de blog! Wat is je verhaal als een blogger?  Wat voor blog heb je? Ik wil het graag horen..