parfum tag.


parfum tag.

Ik krijg een lief bericht van Denise van Deserve today of ik geinterseerd hebt in parfum tag. Dat vind ik best lief omdat vaak wordt je getag en krijg je pas achter af bericht ervan.  Wat ik ook zelf ga doen vandaag. 😉 parfum tag. Deze tag komt oorspronkelijk bij Live Life Gorgeous vandaan.

Tag laat  je soms nadenken over je gewoonten en over hoe je leven in elkaar ziet. ( Wat ben ik diepzinnig zeg. ;-)) En het is echt een mooi en subtiele manier om je te laten zien op je blog.

1. Hoeveel parfums heb je in je stash?

⇒ Ongeveer 9 denk ik. ( plus 4 extra van Larome Paris parfum)  Ik ben gek op parfum maar de reden dat ik niet meer bij willen kopen omdat ik wil ze eerst allemaal op maken voor ik iets nieuw kopen, hoe veel moet een mens parfum hebben. Je doet ook erg lang mee.

2. Van welke geurnoten hou je het meest?

⇒ Ik hou van fris , fruitig lichtelijk zoet en bloemelijk. En ben zelf iets meer van zomer parfum geur dan zwaar winter geur.

3. Heb je naar aanleiding van een tester wel eens een geur gekocht?

⇒ Ik was bijna jarig en weet niet wat ik van mijn partner moet vragen dus het wordt. Cacharel noa eau de toilette vapo female . Love Ferry van Nine West ik ben gewoon zo verliefd op dit zomer luchtig geur, kan er niet aan doen. Het ruik naar Thailand cooling poeder dat ik altijd gebruik als kind.

 

 

4. Wat is de mooiste flacon uit je stash?

⇒ Omdat ik maar 9 hebt ik denk dat Omnia Crystalline eau de toilette BVLGRI best gepart uitzien. Ik zelf hou van simple zoals van miracle of Larome Paris dat ik mag review maken.

5. Wat is de duurste geur uit je stash?

⇒ Omnia Crystalline eau de toilette BVLGRI rond € 58.

6. Heb je ooit een geur opnieuw gekocht?

⇒ Love Ferry van Nine West als cadeaus van mijn zus in Thailand.

7 . Wat was het eerste parfum dat je van een vriendje hebt gekregen?

⇒ Eau de Parfum HUGO Woman.

8. Wat voor geuren droeg je als tiener en wat voor herinneringen heb je aan parfums van vroeger?

⇒ In mijn tiener tijd draag ik geen parfums omdat het is vrij overheerstn en sterk met tropisch tempatuur van  Thailand.  Ik gebruik wel een lichtelijk fris Eau de cologne. Hij blijft niet lang hangen maar lekker fris voor een jong meisje.

 

 

9. Welke geur vind jij het lekkerst bij je man/vriend?

⇒ Dune Christian Dior cologne – a fragrance for men 1997 die vind ik de lekkerste bij hem.

10. Je moet al je parfums weg doen en je mag er maar één houden… Welke zou dat zijn?

⇒ Eau de Parfum HUGO Woman vind ik heerlijk. De geur is rustig, licht neutraal tikkie mannelijk welke ik iedere dag kan dragen. Alleen op dit moment ben ik in een romantische stemming dus Amor Amor van Cacharel dan maar. Ik draag parfum ook na mijn steming van de dag. Welke parfum ik keus lig er aan hoe ik me voel.

Opmerkelijk: begon de tag bij Livelifegorgeous met titel De parfum tag, Deserver Today wordt The parfum tag en hier bij Choosebeautiful als Parfum tag. Zie je hoe de informatie kan veranderen als wij van elkaar hebben overgenomen? Ik zal De/The parfum tag kunnen gebruiken maar ik wil hier een punt van maken. Wat vind je ervan?

Hier is mijn parfum tag. Ik tag Anne Sterre (andotherthings), Daenelia (tuxedocat) en Bianca ( lotsoflocks) Als jullie er zin in hebben en nog niet eerder deze tag hebt ingevuld maar voel je niet verplicht. Iedereen mag ook de tag overnemen als het je wat lijkt.

Please follow and like us: