Beauty beenham broodje


Beauty beenham broodje.

Heerlijk genieten van een lekker lunch, eten met sensatie zit in mij omdat ik een Thaise ben. Eten staat centraal bij Thaise mensen, ons leven, sociale contacten en familieband net als in veel azie landen. Het draait vaak rond het eten. Hier is mijn Beauty beenham broodje. Kijk gewoon mee.

 

 

 

 

De manier van eten van Nederlanders en Thaise mensen is zeker anders. In Thailand, is het normaal om op straat te eten of met je hele familie op de grond eten. Dat is zeker anders dan hier in Nederland. Dus ik heb nooit mensen op de grond zien zitten eten hier in Nederland.

Het heeft me een tijdje gekost om te leren genieten en waarderen met het soort en de manier van eten hier. Vroeger ging ik vaker lunchen buiten de deur . Maar deze zomer beloof ik mijzelf om minder buiten de deur te eten. Maar ik wil ook niet mijzelf tekort doen met het genieten. Lekker en gezond en als het lekker weer is gewoon in mijn eigen zonnige tuin. Deze keer met mijn beauty beenham broodje.

Ik probeer zoveel mogelijk  te genieten met mijn mooie leven, zo wil ik leven. Maar een mens heeft niet altijd een goede positieve dag. Ik kan veel genieten van het leven op een goede zelfverzekerde dag. Wie zal dat geluk nou 365 dagen per jaar voelen? Al is het verstandig om het te doen. Als ik me down en minder voelen. Dan laat ik mezelf even treurig voelen en daarna raap ik mezelf weer op en ga ik verder.  De volgende dag  probeer ik weer te genieten.

 

 

 

Ik kies altijd volkorenbrood, dat is gezond, had ik ooit verteld dat ik best gezondheidsfreek ben, niet overdreven wel als het uitkomt. Daarna ga ik rustig hap per hap met sensatie eten. Al mijn zintuigen gericht op mijn beauty beenham broodje. Ik voel het in mijn mond, al die smaak en de geur. Het was lekker! De zon en mooie bloemen in mijn mooie tuin helpen hier zeker bij.

Ik heb brood en bak gewoon beenham welke je gewoon in de supermarkt of bij de slager kan halen. Al de sla die ik in huis heb, Als je het ook gaat maken, kan je gewoon gebruiken wat je in huis hebt, komkomer, paprika, tomaten of je favorite groenten alles kan. Waarom zeg ik dat steeds. Logisch, ik kan niemand dwingen om te eten wat je niet lust. Zo simpel is het. En ik deel hier gewoon hoe ik eet en hoe ik er over denk, meer niet.

 

 

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren, het is net iets anders dan altijd een broodje hagelslag of zo. Neem me niet kwalijk als bij jullie altijd al een culinaire lunch op tafel staat. Ieder zijn eigen leven, zal ik maar zeggen. Hoe dan ook, geniet van je lunch, dat is wat telt. Ik gebruik er een honing mosterd saus bij. Het is super simpel zelf te maken. Je roert je honing en mosterd die je al in kast hebt staan door elkaar, snufje zout erbij en klaar, dan heb je de saus.

Ik heb zeker genoten van deze maaltijd en de mooie bloemen om mij heen. Wat ben ik toch gek op alles wat kleurrijk is. Als jullie een betere variatie van mijn beauty beenham broodje hebben dan ik, dan hoor ik het graag.