Review: Essence eyeshadow 19 The grammy goes glammy.


Review: Essence eyeshadow 19 The grammy goes glammy.

Essence eyeshadow 19 The grammy goes glammy. Soms rondneuzen bij Kruidvat of trekpleister is mijn hobby geworden. Ik zoek een lichte shimmer oogschaduw als aanvulling van mijn Maybelline color tatoo// waar ik er 3 van had en die allemaal op een rare manier zijn kwijtgeraakt. Ondanks dat Maybelline color tatoo een echt goed product is, heb ik geen behoefte op ze opnieuw te kopen. Ik wil iets anders.

 

 

 

 

Bij Essence hadden ze een paar waarvan ik dacht, die vind ik leuk. Mono matte, zowel shimmer oogschaduw. Ik heb even getwijfeld en het heeft een tijdje geduurd voor ik dacht, oké nu koop ik hem. Heel grappig want hij kost maar € 1,69 dus aan de prijs zal het niet liggen. Maar ik was bang dat de pigmentatie en de kwaliteit er niet is als ik hem echt ga gebruiken.

 

eerste look

 

 

Dit is mijn ervaring met Essence eyeshadow 19 The grammy goes glammy.

Ik vind de kleur echt veelzijdig en je kunt het overal combineren met ander palettes, matte of shimmer. Alleen deze Essence eyeshadow 19 The grammy goes glammy gebruiken is ook een goede optie. De oogschaduw is vrij crèmig en heeft een heel goed pigment. Het is ook nog goed op te bouwen en makkelijk te blenden. Je hebt wel meerdere keren het product nodig als je een intens resultaat wilt hebben.

Het enige nadeel is, niet met de kwast maar met de vinger, dat geef meer intensiteit. Ik vind deze Essence eyeshadow 19, The grammy goes glammy echt mooi. Wel moet ik er bij zeggen dat ik hou van subtiele en zachte schimmer. Je krijgt meer dan genoeg aandacht voor je oogleden. Je ogen zullen gaat sprinkelen, maar niet genoeg dat iemand het hoofd nog een keer omdraait om te kijken, wat zit er op je ogen.

 

tweede look

 

 

Essence eyeshadow 19 The grammy goes glammy.

Ik ben een fan. Dat had ik nooit gedacht. Ja, ik ben fan van deze Essence eyeshadow 19, The grammy goes glammy met een kleine prijsje. Ik zit zelfs te denken om nog een andere kleur te kopen. De houdbaarheid is zeker wat een setting spray nodig heeft, maar voor die prijs zonder setting spray is het product niet eens slecht gedaan. 4-5 uur blijft hij wel, bij mij in ieder geval. Ik heb een droge huid, als je vette en glimmende oogleden hebt kan het een heel ander verhaal zijn.

 

 

 

Hou je ook van beetje subtiele shimmer op je ogen, of liever lekker knallen?

 

 

Lees ook:

Lóréal Paris Color Infaillible oogschaduw

MUA spring break palette