Interessante post van de dag. #2


Interessante post van de dag.

Interessante post van de dag.  Net als Sheila (Beineffable.com) postte over Wat als je eigen schoonheid je niet bevalt?  . Heb ik vandaag een andere post van ander mede blogger van Babs om in het zonnetje te zetten. Leef je social media of is er nog leven naast instagram. van Beautybybabs. En vergeet mijn artikel Leven Online niet!

 

 

Dit was mijn reactie op Babs blog:

” Zij is pas 18, maar ik kan het best begrijpen. Al zeg ik niet dat het goed is. Ik zie ook vaak vrouwen die eerst foto’s bewerken voor ze ze gaan posten. Jammer dat wij als vrouw zoveel druk voelen om er perfect uit te zien op de social media.

Ik doe zelf aan social media maar geef er niet te veel waarde aan. Het hoort erbij omdat ik een blog heb en soms is het handig om een blog die ik volg terug te vinden. Maar ik geloof niet in alle foto’s die ik zie op internet. Mijn eigen foto’s verander ik niet, ik heb zelfs een app op mijn telefoon dat ik mijn gezicht flawless kan maken voordat ik deze op social media post, maar ik heb dat nog nooit gedaan. Ik wil niet dat mensen denken, wat is ze mooi, en als ze mij in het echt zien, denken ze aan een horror film. Dus, what you see is what you get. Maar als je jong bent dan sta je anders in het leven, denk ik…best sneu”

 

 

En laten dit was haar antwoord op mijn reactie :

” Ik heb ook zo een app en ga een keer de voor en na-foto’s posten. Gewoon voor de grap. zodat je goed kan zien dat je met 1 klik er inderdaad flawless uit kan zien. Soms vind ik foto’s te hard, dan geef ik de hele foto iets meer belichting en minder contrast.

O helemaal waar. Dat herken ik zeker. Dat mensen mij in real life tegenkomen en zich kapot schrikken. Maar vice versa werkt het soms ook zo. Dan heb je een beeld van iemand en dan ziet die persoon er heel anders uit. Vaak eigenlijk veel leuker.

Soms doe ik wat figuraties en bij de castingbureau’s staan natuurlijk je beste foto’s. Op de set ben ik altijd bang dat de regisseur denkt: Hebben wij die geboekt? Die onzekerheid die je soms over jezelf hebt, vreselijk….(ik ben dan ook dol op acteurs en actrices die de mooiste rollen krijgen omdat ze juist niet moeders mooiste zijn, geweldig. Uitstraling is de keyword !)”

 

 

Prettige Babs stelt een hele goede vraag.. In hoeverre laten jullie je beïnvloeden door de social media? Als jullie Babs verhaal hebben gelezen, wat is jullie antwoord of de bovenste vraag? Hoe ver ga je?

Ik bewerk mijn foto’s niet om er beter uit te zien met photo shop of wat dan ook. Ik bewerk soms de belichting dat de foto’s niet te donker zijn.  Al kies ik wel de mooiste foto’s uit om te posten natuurlijk. Maar dat lijkt me logisch. Zonder make-up post ik ook zo vaak. Daar ben ik niet te beroerd voor, maar ik kan het niet ontkennen, het oog wil ook wat, de mijne ook. Er is toch niets mis mee om er mooi uit te willen zien?

Wat denken jullie van de informatie van de video hierboven?

Please follow and like us: