The Balm Bronzer Highlighter Betty Lou Manizer.


The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer.

The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer. Ik hou van illusie en tekeningen en heb altijd interesse gehad in bepalende stijlen. Mijn stijl zie je terug op mijn pinterest bord. Ik ben ook een grote fan van visualisatie, als het om mooie foto’s en beelden gaat.

Daarom zijn mijn favoriete social media’s Pinterest en Instagram. Waarom vertel ik dit? Omdat het te maken heeft met verpakking en het uiterlijk van deze producten Balm Bronzer Highlighter Betty Lou Manizer te maken.

 

 

 

De verpakking van dit product. Ik vind ze meer dan prachtig. De Betty Lou tekening er op, de kleur en de doos, alles eigenlijk. Haar zwarte haar en bruine huid geeft een erkenning die Cindy Lou mij zou kunnen geven. Al ga ik ook binnenkort Cindy Lou aanschaffen omdat ik de verleidelijk van hightlight niet kan weerstaan. Ongeveer € 20 kost deze en ik heb hem in België gekocht omdat ik het in een winkel tegenkwam. En ik was zo blij als een kind in de snoepwinkel. 😉

Als kind groeide ik op in Asie waar veel andere Aziatische culturen ook een sterke invloed hebben op ons leven. Chinees, India, Korea en Japan bijvoorbeeld. Behalve hun cultuur leren kennen is ook een ding overgebleven bij mij, comics en cartoon figuren uit Japan. Het eerste boek in mijn leven dat ik las was een Japans stripboek en in ben er nog steeds dol op. Ik heb er ook nog veel van in mijn verzameling, tot de dag van vandaag.

Het is ook het eerste boek waar ik leerde over de liefde voor een boek te ontwikkelen. Daarom is een strip, of dit soort beelden net als je ziet op The Balm Bronzer Highlighter Betty Lou Manizer, snel mijn favoriet en trekken deze altijd mijn aandacht.

 

 

Ik heb een zwak voor het The balm cosmetics merk. Behalve dat het een goed kwaliteitsproduct is, hebben ze ook blikvangers als het op verpakking  aankomt. Deze The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer heeft een stevige zilveren doos en roze opdruk op de bovenkant. ⇑Ik kan ik me niet voorstellen dat iemand dit niet mooi vind, maar ik  kan misschien ook mis hebben.

Normaal hou ik niet veel van druklettertjes op de verpakking maar Betty Lou-Manizer heeft het op zo een leuke manier gedaan dat ik het niet storend vindt. Ik vind het juist leuk zoals het is. Alles van deze The Balm Bronzer Highlighter Betty Lou Manizer is gewoon erg leuk en schattig en het is zeker liefde op het eerste gezicht voor mij.

Behalve dat de verpakking heel echt schattig is brengt het mijn hoofd op hol. Net alsof ik verliefd ben op W7 Night Neon palette ik ben erg tevreden met de inhoud van The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer.

 

 

Deze Bronzer Highlighter  komt in drie verschillende namen:

⇒ Mary-Lou Manizer

⇒ Cindy-Lou Manizer

⇒ Betty-Lou Manizer

En jullie zullen misschien wel vaker wat foto’s voorbij zien komen op instagram. De meeste foto’s die ik tegen kom zijn van Mary-Lou Manizer met dat blonde meisje.

Je krijgt ook een nog redelijke inhoud van 8,5 gram.Wat ik ook nog eens erg handig vind is dat de binnenkant een spiegeltje heeft.  Wanneer de bronzer/hightlight op is kan je het nog als een handtas spiegeltje gebruiken.

Ik had al gezegd dat dit product vrij veelzijdig is. Dat het een handig product is, want  je kunt het op verschillende manieren gebruiken Je kunt deze The Balm Bronzer/Highlighter – Betty-Lou Manizer, als bronzer, highlighter en zelfs als oogschaduw gebruiken. Ik gebruik het hier als bronzer.  En in Manhantan Multi Effect eyeshadow gebruik ik hem als een oogschaduw.

 

 

De The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer zal helpen om een glow te geven op je gezicht. De shimmer springt er uit en is zo mooi. De structuur is best fijn en makkelijk met blenden. Hij blijft ook heel lang op mijn gezicht zitten. De glow van blonzer charm die niet alleen een gezonde glow geeft maar ook nog eens een  extra tint door een kleine zacht goude shimmer die in de blonzer zit.

Ik ga zelfs nog verder om het ook als oogschaduw te gebruiken, wat ook nog een prachtige kleur oplevert. Ik weet het….. maar ik doe het gewoon. Hij is echt perfect, voelt zacht en zijdig aan. Je kunt hem opbouwen door veel of weinig te gebruiken, precies zoals je dat wilt hebben.

Ik heb eerder ooit verteld in Eessence Secret Party Bronzer dat ik niet zo een fan ben van shimmer bronzer, door dit product is mijn gedachte veranderd. Ik ben nu officieel dol op shimmer bronzer. 😉 Ik heb hier verschillende looks laten zien hoe ik de bronzer heb gedaan. De kleur zoals je nu boven ziet, misschien lijkt het niet anders dan de meeste blonzer, maar toch, tot je ga swachen en het gaat gebruiken, dan zie je pas de magic.

Look 1

De eerste look is oogschaduw palette van NYC in een zachte roze tint en nude lippen van Maybelline colour Tattoo eyeshadow. Met zachte en subtiele ogen en lippen valt de bronzer erg mooi in bruin/oranje tint op smaak. Vinden jullie niet? Je hoeft niet zo veel te gebruiken als ik doe op de foto, maar omdat ik bruin ben van mijzelf, zie je moeilijk de bruine kleur op de foto als ik te weinig gebruik. Zoals op de laatste foto word The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer subtiel aangebracht en dat moet je ook goed kijken dat ik het op heb.

 

Look 2

 

Bij deze look gebruik ik de bronzer met oogschaduw palette van Terra Naturi oogschaduw en ook de lippen stick van *hetzelfde merk. Omdat de oogschaduw al in dezelde tint van de bronzer is, accentueerd dat nog de kracht van de look en de uitstraling. De make-up valt op maar iedereen zal deze look kunnen dragen. Hij is misschien minder subtiel dan de eerste look, maar zeker nog steeds een natural look.

 

 

 

Al zie je weinig hier, ik heb het echt heel subtiel gebruikt. Ik wil mijn aandacht gericht hebben op mijn ogen en lippen. ⇓

 

 

 

Look 3

Bij de derde look gebruik ik de Action Max & More Nude look 8 palette en nude lipstick van *Kate Rommel London. Deze look komt in de buurt van de tweede look, alleen ga ik meer los met de eyeliner in de tweede look en hou ik het wat simpeler met deze. De foto is gemaakt met buitenlicht. Waardoor de bronzer mooi tot zijn recht komt. En mijn gezicht zeker een gezonde glow geeft.

 

 

Nu ben ik benieuwd welke look vinden jullie het mooist? Die met The Balm Bronzer Highlighter Betty Lou Manizer worden gebruikt? En gebruik je zelf ook wel eens bronzer?

Dit The Balm Bronzer Highlighter  Betty Lou Manizer behoord op dit moment tot mijn favorieten. Mooi inside zowel mooi aan de binnenkant is zeker de correcte omschrijving voor dit product. I love The Balm cosmetics!

Lees ook:

Essence Secret Party

Catrice Sun glow Bronzing powder.