Review: Lavera moisturizing & care shampoo conditioner.


Review: Lavera moisturizing & care shampoo conditioner.

Lavera moisturizing & care shampoo conditioner. Ik heb deze set via de winactie van Pinkit.nl gewonnen. Er was een knipoog bij dat ze het leuk zou vinden als ik het product review. Hoe kan ik dat negeren. 😉 Ik geef toe dat ik niet altijd de producten die ik gewonnen heb review. Het is wel altijd mijn bedoeling, alleen komt het er niet echt vaak van.

Lavera Shampoo Moisture Care biedt een intensieve hydratatie en heeft een verzachtende werking. De bijzonder milde formulering met biologische amandelmelk en biologische aloë Vera reinigt natuurlijk en hydrateert je haar zonder irritatie van de hoofdhuid of uitdrogen van de haarpunten. Intensief verzorgende shampoo voor vochtarm, droog haar en geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. Zacht en kalmerend voor huid en haar.

 

Ingrediënt:

Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Betaine, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract*, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract*, Oryza Sativa (Rice) Extract*, Cicer Arietinum Seed Extract*, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract*, Pisum Sativum (Pea) Seed Extract*, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract*, Sea Salt (Maris Sal), Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Oleate, Stearyl Citrate, Benzoic Acid, Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citral**, Citronellol**
* ingredients from certified organic agriculture ** natural essential oils

 

Lavera moisturizing & care conditioner. ± € 5,59

Lavera Crèmespoeling Moisture Care kunt u gebruiken voor droog haar en een gevoelige hoofdhuid. De conditioner bevat de kostbare verzorgende biologische ingrediënten avocado en amandelmelk welke het haar omhullen en een intensieve verzorging bieden die het haar soepel maakt. De milde formule, welke keratine bevat, geeft het haar een natuurlijke glans en maakt het makkelijker te kammen.

Ingrediënt:

Water (Aqua), Alcohol*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Fragrance (Parfum)**, Lauryl Laurate, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Betaine, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium PCA, Beer, Potassium Cetyl Phosphate, PCA Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract*, Avena Sativa (Oat) Straw Extract*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract*, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tocopherol, Hydrogenated Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citral**,* ingredients from certified organic agriculture, ** natural essential oils

 

Lavera moisturizing & care shampoo conditioner.

Opmerking:

Vrij van Siliconen, paraffine, GMO, parabenen, synthetische geuren, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, paraffine. GMO, parabens, synthetic fragrances, colourants and preservatives.  phthalate, plastic, microbeads and mineral oil.

Lavera moisturizing & care shampoo conditioner.

Mijn ervaring:

Ik gebruik de shampoo op het natte haar zoals met een andere shampoo. Er komt minder schuim dan ik gewend ben, maar dat vind ik niet erg. De geur van de shampoo is vrij zacht en ruikt goed.

De conditioner is een dikke crème met een milde geur die je niet kunt doorgronden, wel mild. Ik heb de conditioner precies 3 minuten laten inwerken in mijn natte haar, dat staat ook op de etiket. Normaal gesproken laat ik de conditioner altijd wat langer zitten, maar ik wil deze keer gewoon kijken of 3 minuten genoeg is. Toen ik de conditioner wegspoelde voelde mijn haar een heel kleine beetje stroef aan. Ik kamde mijn haar met mijn vingers.

Toen ik klaar was en het haar met een doek begon af te drogen voelde ik al dat mijn haar merkbaar zachter was dan voor ik het ging wassen. Het haar lijkt sneller te drogen dan normaal maar dat kan toeval zijn.

Toen het helemaal droog was, was glansde mijn haar niet zoals ik normaal gewend ben met haarverzorging waar wel silicone in zit. Mijn haar ziet er gezond uit. Niet pluizig, wat ik super fijn vind. Na controle merk ik dat het haar vrij schoon is.

Zo zit mijn haar er uit ⇓  na het gebruik van Lavera moisturizing & care shampoo conditioner.

Lavera moisturizing & care shampoo conditioner. Deze set bevalt mij wel. Je kunt Lavera moisturizing & care shampoo conditioner kopen op veel verschillende online webshops. De prijzen zijn ook verschillend. Rond de € 5,99 voor shampoo en voor de conditioner rond € 5,59. Heb je zelf ervaring met het merk Lavera?