Review: Rimmel Moisture Renew lipstick.


Rimmel Moisture Renew lipstick.

Rimmel Moisture renew lipstick. 180 vintage pink. Hydraterende formule met vitamines zorgt voor een explosie aan glansvitamines A, C, E en SPF 20, voor beschermde en verzorgde lippen. Dermatologisch getest.

Soms kan ik mijzelf op mijn kop geven hoe traag ik ben als het om een review gaat. Je blijft maar kopen en kopen en voor je het weet kom je niet toe aan de producten die je al bijna een jaar hebt laten liggen. Voordeel er van is dat je tijd genoeg hebt om de producten te proberen.

 

Rimmel Moisture Renew lipstick.

 

Vandaag ga ik over Rimmel Moisture renew lipstick een review maken. Net als andere lipsticks op de markt, je kijkt je ogen uit. Er zijn zoveel merken en kleuren. Ik betrap mijzelf er altijd op dat ik ongeveer dezelfde tinten blijf kopen. Heel erg. Je hebt 15-20 lipsticks en wat blijkt, 10 daarvan zijn bijna identiteit. Wie maakt dit ook mee? Handen omhoog. Ik denk niet dat ik de enige ben. 😉

 

 

Het uiterlijk van deze lipstick heeft een leuke paarse huls. Weer eens wat anders dan zwart of zilver. De kleur in de huls is vrij nude maar als ik het op mijn donkere lippen smeer, lijkt de kleur donkerder dan ik had gehoopt. Nog steeds prachtig, maar anders.

 

 

Hij hydrateert, is zacht en makkelijk op te brengen. Licht sheer, niet te glanzend en niet te matte. Het is gewoon een goede formule. Op de foto’s lijkt hij glanzender dat het in werkelijkheid is. Geloof mij, als ik merk bij het swatchen dat het super glanst, net als op de foto’s, had ik het niet gekocht.

Ook de kleur lijkt in werkelijkheid ook minder paars dan op de foto’s. Waar ligt het aan? Aan mijn fotografiekunst? Aan mijn fototoestel of aan de lipstick? Als je op zoek bent naar een lipstick die de lippen hydrateert en niet uitdroogt, dan is deze Rimmel Moisture renew lipstick een goede.