Budget Micellar cleansing water


Budget Micellar cleansing water.

Budget Micellar cleansing water. Ik heb dit Budget Micellar cleansing water gekocht bij de Action. Wat een goedkoop reinigingsproduct. Ik heb op een andere blog gelezen hoe goed dit budget Micellair cleansing water van de Action is.

Het was zo goed bevallen op haar gevoelige huid, dus het maakte mij erg nieuwsgierig. Action? En zo goed? Ik onderschat Action niet, ondanks dat ik ook besef dat als je mazzel hebt tref je af en toe een jackpot daar met je aankopen. Toch blijf ik verbaast wat Action allemaal wel en niet verkoopt.

Het gaat niet alleen om het prijskaartje dat er aan hangt, maar ook om de kwaliteit, toch? Dat geldt niet alleen voor Action producten, maar ook voor ons als mens, vind ik.

 

Het maakte mij toch zo nieuwsgierig dat ik bij het volgende bezoek aan Action dit budget Micellair cleansing water voor € 1,39 heb gekocht. Wat een geld. Niet dat ik niet wordt doodgegooid met Micellair cleansing water thuis, maar € 1,39 kan ik wel missen. (God zij dank, anders zou het ook niet best zijn)

Een paar dagen daarna las ik op een andere blog hoe vervelend dit budget Micellair cleansing water is. Wie moet ik nu gaan geloven. Zij of zij… Tijd om op onderzoek te gaan. Ik heb daarna meerdere keren dit product gebruikt. Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaring? Goed……. of slecht?

Budget Micellar cleansing water.

Mijn conclusie is. Hij is…best goed! Voor mij dan. Hij is zeker geschikt voor mijn droge en gevoelige huid, precies zoals het wordt beschreven. Op de ogen gebruikte ik ook intensief dit product. Alles gaat er goed schoon af, al duurt het eventjes. Een heel enkele keer dat hij een zacht prikkend gevoel geeft op mijn ogen, maar ook minimaal. Het gebeurde op de keren dat ik al vermoeide ogen had. Meestal had ik geen enkele last van het product. Ik vind dit product top. En, heb je al gezien hoeveel hij kost? Een goed budget Micellar cleansing water dat is hij zeker.

 

Na Garnier Micellair cleansing water vind ik deze in de buurt komen maar dan wel een stuk goedkoper. En lieve mensen, voor maar € 1,39 ongelofelijk. Zeker een aanrader, wat heb je te verliezen. Tenzij je dol bent op exclusieve merken, dan vergeet maar wat ik net heb gezegd. 😉

Hebben jullie ervaring met deze budget Micellair cleansing water van Action? Of misschien een andere favoriet merk Micellair cleansing water dat je al gebruikt. Ik hoor het graag.