ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1


ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1.

ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1. Retinol dat is de hoofdzakelijke reden dat ik mij aangetrokken voel tot de producten van Roc. Ik weet het lieve mensen dat ik gister net Roc Retin OX Correxion gereviewd heb.

Ik heb een aantal jaar geleden ooit een YouTube film gezien waar zij een verborgen geheim over jong uitzien onthulden en dat is Retinol! Een product dat dit ingrediënt bevat. Dus ROC wordt genoemd en daardoor blijft dit merk alsof geprint in mijn hoofd. Maar echt oud en gerimpeld ben ik ook weer niet dat ik meteen Retinol ga opzoeken. Toevallig liep ik een tijdje geleden gewoon tegen de producten aan.

Ik besef dat ouder worden erbij hoort in het leven. Iedereen wordt iedere dag ouder. Maar aan de andere kant, het kan geen kwaad om wat producten te proberen of het misschien helpt om het verouderingsproces wat trager te laten lopen. Vinden jullie niet? Ik heb 4 producten van Roc product gekocht. en ik ga ze stuk per stuk reviewen. Lees hier Roc Complete Lift Highly Norishing Lifting Cream SPF 20 is mijn eerste review  Roc Retin Ox Correxionvan ROC.

 

 

Ingrediënt:

Active Ingredients – Purpose. Avobenzone (2%) – Sunscreen. Homosalate (4%) – Sunscreen. Octisalate (4%) – Sunscreen. Octocrylene (2%) – Sunscreen.

Aqua (water), Propylenen Glycol, Ethyllexyl Salicylate,Homosalate, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Dimethicone, Steareth-2, Ascorbyl Glucoside, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Ethylhexyl Palmitate, Syrene/Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Methl Methacrylate Crosspolymer, Hexlresorcinol, Steareth-21, Behenyl Alcohol, PEG-8 Laurate, Linseed Acid, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Acrylates Copolymer, Mica, Caprylyl Glyco, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone Crosspolymer, Sclerotium Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Propylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Parfum, CI 77891.

 

 

Omdat ik bezig was met Forget Your Age van Biomed te testen. Heb ik mijn ogen laten vallen op deze Roc Multicorrexion Anti-age Hydratante 5 en 1. Zowel de De Multi Correxion Eye Treatment.  Ik ben benieuwd of het echt werkt? Ik heb het gewoon gekocht zonder eerst de informatie te verzamelen van het product. Achteraf niet echt slim.

De paarse doos vind ik best leuk, al was ik vroeger niet echt gek op paars. Mijn smaak veranderd stiekem. Tegenwoordig ben ik een “paars fan”. Ik koop veel diep roze en paarse bloemen. De fles met pomp 50 ml. Die vind ik wel hygiënisch en makkelijk om te doseren en te gebruiken. De fles is kleiner dan ik had verwacht.

De prijs is ook netjes en niet aan te hoge kant. Vergeleken met veel merken is die zeker eerlijk vind ik. € 32,99 Je kunt hem zowel in de drogisterij als op de online winkel zoals Bol.com kopen.

 

 

 

Wat zegt Roc:

“Met klinisch bewezen resultaten. “Dag na dag lijken zelfs diepe rimpels verminderd, is de huid steviger vervagen bruine vlekken en wordt de teint helderder. ”

Hoe gebruik ik het:

Ik heb deze crème gekocht rond de kerst. Dus genoeg tijd om te testen. Twee keer per dag gebruik ik de crème ‘s ochtends en ‘s avonds. Het voelt niet plakkerig of vettig en trekt snel in, maar laat een hydraterend gevoel achter op de huid. Dat hij met meervoudige werking is. Het richt zich op de meest zichtbare tekenen van huidveroudering: rimpels, huidverslapping, bruine vlekjes, doffe teint en droge huid. Dat moet nog bewezen worden.

Ik vraag mezelf wel af of de crème bedoelt is voor mijn droge huid en kon dat nergens terug vinden. Dus ik ga ik er van uit dat het geschikt is voor alle huid types die rimpels willen bestrijden en voorkomen. Later kwam ik de informatie tegen dat het idd bedoelt is voor alle huid types.

 

Voor het opsmeren van ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1.  Mijn gezicht is net schoongemaakt na het gebruik  ⇓ van peeling diepreiniging.

 

Er zijn wel 5 producten in deze lijn.

Een make-up reiniging, een crème, serum, ogen crème (in pot of in een fles met pomp) Er is een gebruiksaanwijzing hoe je de crème kunt aanbrengen en je gezicht kan masseren om een nog beter resultaat te krijgen.

ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1

Naast op verschillende vlakken: Verslapping van de huid, rimpels, vale teint, pigmentatie, zonbeschadiging en droogheid zal specifiek aangepakt worden is nog een wetenschappelijke innovatie dat deze crème een volledige anti-aging oplossing bied die uw huid laat stralen.

Dagcrème voorziet een complete anti aging werking om uw huid er op zijn best te laten uitzien. Het bevat de HEXINOL™- technologie (7 jaar onderzoek) Die bestrijdt zichtbare veroudering aan de bron voor zichtbaar doeltreffendere werking tegen de belangrijkste tekenen van huidveroudering.

De crème doet mij echt verrassen. Ik verwachtte een dikke laag en een vette crème. Maar de crème heeft een vrij luchtige structuur waardoor het makkelijk is om te smeren, heel snel intrekt en droogt ook snel. Dat betekent dat deze crème erg geschikt is voor de zomerdagen waar je een plakkerig en glimmend effect wil hebben. Maar omdat het in de zomer goed doet betekent het niet dat de crème te kort doet in de winter.

 

Na het opsmeren van ROC Multi Correxion ⇓ Créme Anti Age Hydratante 5 en 1

 

Zoals jullie op de eerste ⇑ en tweede ⇓ foto heel weinig verschillen zien, maar de foto’s zijn echt gemaakt voor en na. De crème laat geen vet effect achter zoals olie en veel andere crèmes dat wel doen.

Misschien lijkt wel niet veel verschil als je de foto van voor en na het gebruik van ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1 ziet. Maar als je goed kijkt op foto hier beneden zie je wel dat de huid meer glimt door de crème die ik heb opgesmeerd.

De reden dat mijn poriën zo open zijn is dat ik net Peel Me Up van Biomed heb gebruikt, dus alles wordt diep schoongemaakt. Hier kan ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1 niets aan doen. Toch jammer dat ROC niet echt helpt om mijn poriën kleiner te maken. Dat had ik wel gehoopt, zeker als je belooft rimpels te verminderen, zou je dat met de poriën ook makkelijk kunnen doen. Dus niet.

 

Voor                                                                                              Na

 

Wat ik zeker heb opgemerkt is dat het product duidelijk mijn huid goed hydrateert en voedt. Het voelt prettig aan en het is een heel fijn product. Het helpt niet echt om mijn poriën wat kleiner te maken, net als ander aging producten wel eens bij mij huid doen. Ik heb geen last van irritatie op mij
n huid, ondanks dat er parfum in zit. Dat is een groot pluspunt. Ik kan niet altijd tegen parfums die in de producten zitten.

Ik heb niet bijzonder opgemerkt dat ik er jonger uit zie, maar misschien moet ik het product veel langer gebruiken maar eerlijk is eerlijk dat betwijfel ik. Verder vind ik ROC Multi Correxion Créme Anti Age Hydratante 5 en 1 een prima product om te gebruiken. Wat vind je van de crème trouwens?