Mooi en ouder worden.


Mooi en ouder worden. 

Mooi en ouder worden. Mooi zijn doe je op je 16, 12, 26, 41 en ook nog op je 60ste. Dat geloof ik graag. Tegenwoordig is de grens om er prachtig uit te zien er niet meer. Ik ben mij wel bewust van het woord ouder worden. Al vind ik mijzelf nog jong als ik eerlijk ben. Hihi.

 

Toch kan ik niet ontkennen dat ik iedere dag ouder wordt (en gelukkig maar). Plus dat ik ook erg benieuwd ben hoe ik er op mijn 60ste er uit zien en  zal denken over schoonheid. Waarschijnlijk net als toen ik 40 of 50 was, maar dat weet je maar nooit. Ik hoop op een positief zelfbeeld. (je kunt mijn geen gelijk geven hiervoor, toch?)

 

Foto van de boek ⇓ Mooier van Leco van Zadelhoef

 

Zal ik nog steeds bloggen tegen die tijd? Soms vraag ik mezelf af, hoe zal het zijn als je een 60+er beauty blogger bent?  Als je 20+, 30+ zelfs 40 bent is het nog niet echt vreemd. Maar hoe is het op die leeftijd? Heb je nog zin om over nieuwe uitgekomen lipstick te schrijven? Naast ook hoe het is om ouder te worden en te zijn? Het is geen belediging hoor, want iedereen wordt als het goed is oud, zelfs ik. Het is gewoon nieuwsgierigheid.

Al je beauty blogger bent, hoe zie je je toekomst? Tot je 67ste dan ga je met pensioen met je blog misschien? Zullen wij nog zo lang bloggen? Ik weet dat er genoeg bloggers of beauty bloggers zijn die al na een jaar bloggen stoppen. Zal iemand nog blijven bloggen over beauty na je  60 – 70e jaar?

 

Foto van de boek ⇓ Mooier van Leco van Zadelhoef.

 

Ik zelf ? Zal ik blijf bloggen op mijn 60ste of niet? Ik heb geen flauw idee. Waarschijnlijk zit ik dan de helft van het jaar in Thailand. Of helemaal in Thailand, of ik maak een nieuw blog. “Choose beautiful voor 60 +. “

 

Mooi en ouder worden.

Ik heb hier een positief verhaal van Cindy Joseph dat misschien geen verhaal van de gemiddelde vrouw is, en nee ik word niet gesponserd door haar verzorgingslijn. Wel vind ik wat zij verteld over ouder worden mooi is om naar te luisteren. “be yourself” dat is het “grand word”.

Zal ik mijzelf niet af en toe afvragen hoe ik er uit zal zien op mijn 60ste? Mijn hele gezicht getekend door rimpels. Word ik een lieve oude vrouw, of een oude chagrijn die over alles en nog wat moppert? 😉 Vind ik mijzelf dan wel nog mooi?

 

 Be yourself : Cindy Joseph

 

Mooi oud worden dat zal ik wel graag willen. Maar hiernaast ook een gelukkige ziel. Wat in het hoofd zit, dat geloof ik wel, dat het is het meest krachtige en beste bestrijdingsmiddel dat je kunt gebruiken met ouder worden! De kunst van de acceptatie en vrede sluiten met mijn eigen zelf. Al is er geen beeld meer van een prachtige vrouw in de spiegel.

Dat lijkt mij ook een kunst. Maar wie weet, zo ingewikkeld hoeft het niet eens te zijn. Misschien gaat het gewoon vanzelf. Mooi en ouder worden.  Wat vinden jullie van haar verhaal. Hebben jullie wat toe te voegen?