Diffi Nail Polish


Diffi Nail Polish.

Ik hou van kleuren, hoe meer kleuren hoe meer vreugd. En als jullie het opgemerkt hebben, op deze website gebruik ik ook veel kleuren, omdat ik het heel leuk vind. Deze grasgroene nagellak. Ik kan jullie niet precies de plek vertellen waar ik het heb gekocht, omdat het ergens op een markt in Thailand was. Diffi Nail Polish kostte ergens tussen de 169 Bath. ( € 1 =  40 Bath). Wat een prachtige kleur is het.

Aangezien ik een wereldburger ben, geef ik mezelf het recht om zomaar van deze nagellak een review te geven. Het feit dat jullie niet aan deze nagellak kunnen komen, is nog beter. Je hoeft ook niet alles te hebben. Ik denk ook niet dat jullie zin hebben om alles te kopen wat je tegenkomt op de review. Ik sowieso niet. Alleen lezen kan ook genoeg zijn.  En wie zegt nou dat het jullie interesseert heb om hem te hebben.

 

  Deze foto ⇑ breng ik een laag nagellak in.

 

Dit is nieuw voor me. Ik heb ontdekt dat ik ook gelukkig word van een nagellak review te maken. Nee, je hoeft niet bang dat het een nagel review studio gaat worden hier. Af en toe zal je hier nagellak tevoorschijn zien komen. Meer niet.

Ik ben dankbaar voor mijn handen, dat ik vaak mijn handen beloon met een mooie ring, als ik uitga. Kleur geven aan de nagels is ook een manier om mijn dankbaarheid te tonen. Door deze twee handen heb ik zo veel bereikt in mijn leven.

 

 

Deze foto ⇑  is met tweede laag nagellak.

 

Kleur is de enige reden waarom ik nagellak koop. Het is fris en er zijn een heleboel vrolijke kleur hier. Ik let ook niet of het een winter, of zomerkleur is. Dat lijkt me zo’n gedoe. Als het mooi is en het voelt goed, dan is het goed genoeg.

Dit grasgroen lijkt wel positief in het leven te staan, iedereen zal zo’n kleur willen dragen. Ik kan er niets aan doen om zo iemand te willen zijn. De kleur is na een keer kleuren niet genoeg om alles te dekken, eigenlijk na de tweede keer ook niet helemaal. Het komt misschien doordat ik niet weet wat ik doe. 😉 Of het ligt gewoon aan de kleur.  Maar ik ben geen nagel stylist, dus ik geef me zelf niet op mijn kop als ik geen perfecte nagels kan lakken. Het is zinloos om overal perfect in te zijn. Laat vakmensen dat maar beter doen. Ik doe wat ik kan.

 

 

Zie de foto hierboven, al krijg ik een mooie kleur op mijn nagels, het dekt niet echt helemaal. Zo erg vind ik dat zeker niet. Ik lak mijn nagels niet om er perfect uit te laten zien. Maar gewoon omdat ik er zin in heb en het leuk vind om te doen. Het is gewoon leuk, dus mijn doel is bereikt. En eerlijk is eerlijk wat kan ik verwachten voor 169 Bath. 😉 Bovendien zullen jullie dit merk niet zomaar tegenkomen. Tenzij jullie speciaal daarvoor naar Thailand vliegen. Dus ik voel me niet schuldig als ik jullie deze keer niet kan helpen om een miskoop te voorkomen.

Ik hoop niet dat jullie denken, wat heeft dat nou dan voor zin om over dit product te bloggen, als wij dat product toch niet kunnen kopen. Het is net alsof je zegt, wat heeft dat nou voor zin om over Peru te lezen.( Van een reis blog) als je toch nooit naar Peru gaat.  Soms is het gewoon leuk om over iets te lezen. Zonder bijbedoelingen te hebben.

Er zijn zoveel dingen en producten die wij niet kennen, niet eens weten van het bestaan. Maar niet kennen en niet weten betekent niet dat het niet bestaat.

 

Deze palette komt ook uit Thailand:

KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette.