Cien Colour Lip Butter


Cien Colour Lip Butter.

Cien Colour Lip Butter. Silky Balm & Gloss. Een tijdje geleden las ik een review over cosmetica van de Lidl en ik heb me twee keer in bedwang moeten houden om niet en ook echt niet de make-up collectie van de Lidl te kopen. Maar de duistere kant van mij heeft mijn verstand overgenomen. Voor ik het wist stond ik al bij de kassa met deze twee Cien Colour Lip Butters.

 

Hoeveel was ik hier kwijt? Ze kosten €1,99 per stuk! Ik vind het potlood best mooi en de maat vind ik ook prima. Je kunt hem zelfs aan de onderkant draaien als je nog meer lipstick wilt hebben. Best handig. De zwarte met zilvercontrast vind ik leuk om te zien. Al is dit geen luxe merk, het ziet er zeer uitnodigend uit.

 

De twee kleuren die ik gekozen heb vind ik prachtig. Dat zijn wild plum en sweet raspberry. Het laatste jaar heb ik een voorkeur voor deze tinten. Wat jullie nog niet weten is dat dit mijn eerste in de Lidl cosmetica collectie die ik ooit gekocht heb.

Wat vind je van de kleur? Ik was zeer tevreden met het pigment en de kleur die ik zie op mijn armen.

 

 

De lipstick voelt zacht en glad aan, ze glijd makkelijk op mijn lippen. Het voelt tegelijkertijd alsof ik ook lippenbalsem op mijn lippen smeer. Dat is precies wat droge lippen van mij nodig hebben. Het voelt hydraterend. De lipstick zit niet tussen de lijn en geeft zelfs glans dat net een mooi effect op je lippen geeft en niet te opvallend glanst. De geur ruikt ook nog best lekker.

Ik ben niet gauw tevreden met gekleurde lipgloss. Maar deze dan wel en ook omdat hij niet blijft plakken als de wind begint te waaien en mijn haar richting mijn mond komt. Ken je dat? Die combinatie van plakkerige lipgloss en haren? Het is erg wat er is. Mijn  conclusie is dat ik te spreken ben met deze Cien Colour Lip Butter.

 

 

Vinden jullie de kleur van deze lippen botter me mooi staat? En zijn jullie ook fan van lipgloss met kleuren? Als dat zo is, dan kan deze lipgloss wat voor jou zijn. Kleur zal je zeker zien. Ik heb van mijzelf vrij donkere lippen en als je de kleur duidelijk ziet zoals je op de foto ziet dan is dat het bewijs hoe goed de kwaliteit van deze lipgloss is. Mijn lippen zijn zacht en zien er vrij natuurlijk uit, zeker de eerste kleur sweet raspberry.

 

 

Als je lichte lippen en een lichte tint hebt is de kans groot dat het jou nog beter staat. Als je het mij vraagt zal ik het de volgende keer weer kopen bij Lidl. dan weet ik het nog niet. Lidl bied de beste groenten en fruit afdeling van alle supermarkten en wint meerdere keren prijzen.

Misschien als ik wat aardbeien en een echte Framboos op mijn gezicht ga smeren bereik ik hetzelfde effect. Mooi en dan ook nog puur natuur 😉 . Net als vrouwen van vroeger dat wel eens deden. En jullie? Zouden jullie make-up bij de Lidl kopen? Of houden jullie het toch lekker bij gewoon de dagelijkse boodschappen?

Please follow and like us: