Winterparfum voor vrouwen.


Winterparfum voor vrouwen.

Winterparfum voor vrouwen. Het is hartje winter. Zacht, maar daar hebben wij geen invloed op. Als er een goed moment is om parfum te kopen, is er geen beter moment dan nu. Overal zijn de beste van de beste aanbiedingen. Aan de andere kant is het ook slecht, omdat als je overal om je heen kijkt, alle make-up, parfum en huidverzorgingsproducten worden in de aanbieding gegooid.

Je kunt geen winkel binnenlopen zonder 1+1 gratis of tweede voor €5 of 50% korting. Als deze maand onze bankrekening niet wordt geplunderd, dan weet ik ook niet meer wanneer dan wel. Maar eerlijk is eerlijk wij zijn het waard. Dus work hard, play hard en spend hard is een mooi motto hiervoor.

Ik heb een zwak voor mensen die lekker ruiken. Fris geur van zeep, van iemand die net gedoucht heeft, dat vind ik heerlijk. Subtiele parfum die je ruikt van iemand en stiekem lekker vind, maar net niet durft te zeggen,” Wat ruik je lekker zeg”. Omdat het vreemd kan klinken, zeker voor iemand die je niet heel goed kent. Al lijkt het me een enige openingszin om iemand te verleiden. Maar het ligt er ook aan wie het zegt.

 

 

 

 

Herkennen jullie dat? Dat bepaalde parfum, die geur die je terugbrengt naar een bepaalde ervaring? Er is een geur die, als ik het ruik, mij doet denken aan mijn ex en mijn eerste liefde. 😉 Eerst even kijken of mijn man niet in de buurt is voor ik dat opschrijf. Letterlijk denk ik aan hem. Al hebben we geen relatie meer, maar ik vind de geur die hij draagt nog steeds lekker.

Mensen kiezen een partner uit door de geur, de chemie en nog meer factoren, maar de lichaamsgeur speelt een grote rol mee. Dat gebeurt onbewust.

Het is niet alleen een beeld, foto’s, een lied, een gerecht of een bepaalde gebeurtenis die onze zintuigen prikkelen en weer terugbrengen naar een goede of slechte herinnering. Maar zeker ook geuren.

Wij moet ons aanpassen voor de winter en de zomer. Denken aan winter kleding, wintergerechten, behalve make-up, kleding, eten, wat Parfum betreft doen wij daar ook aan mee. Alleen wij denken daar minder goed over na. Omdat het geen levensbehoefte is, maar meer luxe en uitzondering.

Mijn tik is dat ik mijzelf betrap dat ik sneller kies voor zomergeur als het op parfum aankomt. Ik kan er niets aan doen. Made in Thailand hé. Het zit waarschijnlijk in het bloed. Ik moet mij zelf ook aanpassen om in de wintergeur te komen. Het is niet verplicht natuurlijk. Je hoeft je er niet aan te houden en bent nog steeds vrij om te gebruiken wat je zelf wilt.

 

 

 

Dit zijn veel favoriete en geliefde winterse geuren voor veel mensen (vrouwelijk geuren) :

⇒ Dior Addict

⇒ Dior Pure poison

⇒ Alien Thierry Mugler

 ⇒ Paco Rabanne Lady Million,

 ⇒ Coco Mademoiselle,

⇒ Chanel Allure

 ⇒Dior Hypnotic Poison

 ⇒Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold

⇒ Flowerbomb van Viktor&Rolf

⇒ BonBon van Viktor&Rolf

 ⇒Scent Of Liu Jo

 ⇒Marc Jacobs Decadence

⇒ Thierry Mugler Alien

⇒ Narciso Rodriguez NARCISO

 ⇒Dolce & Gabbana The One Essence

⇒ Black Opium Yves Saint Laurent

⇒ Gucci Rush

 ⇒Diesel Loverdose

 ⇒Gucci Guilty Black

⇒ Miss Dior Le Parfum

 ⇒Lacoste Eau Sensuelle

 ⇒Cacharel Noa

 ⇒Hugo Boss Mavie

 ⇒Lancome la Vie Est Belle

 ⇒Armani Armani Si

⇒ Dior J’Adore

 ⇒Paco Rabanne Olympéa

 ⇒Gucci Bamboo

 

 

 

en nog veel meer…. Het wordt veel gebruik in de wintertijd omdat de geur sterk is en aanwezig, warm, wij hebben warmte, knusheid en gezelligheid nodig in de winter. Denk aan de kou, open haard en kou buiten. Dus je hebt een geur die wat sterker, zwaarder is.

De geur die over de dikke lagen truien kunnen doorkomen. Een diepe warme, intense geur. Die ingrediënten zoals met bloemenextracten, amber, muskus en patchoeli geurnoten en ook hout akkoorden, zoals varen, ceder, tonkaboon en hout van de oranjeboom. Kruiden zoals peper en ook ledernoten in de Oriëntaalse geuren.

Wat zijn oriëntaalse geuren? Oriëntaalse geuren zijn warm, exotisch en sensueel. Oriëntaals kruidig (oriëntal spicy): warme specerijen zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel, gecombineerd met oriëntaalse hars- en houtsoorten

En jullie wat zijn jullie favoriet winterse geuren? Hebben jullie ook andere winterse geuren (Winterparfum voor vrouwen)om hier aan toe te voegen, dan hoor ik het ook graag. 

Please follow and like us: