Review: Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01.


Review: Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01.

Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01. Sinds ik mij verdiep en laten verleiden door een palette van Rimmel Sculpting Highlighting Kit by Kate Moss, sta ik meer en meer open voor dit soort Sculpt & Contour kit.

Bij Etos vond ik een hele collectie van Make up Revolution waar ik Makeup Revolution Redemption palette Essential Shimmers gekocht heb. Deze Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01 en nog een paar items. 

 

 

De pigment van Make up Revolution is waar ik geen twijfel meer over heb. Klinkt best saai, aan de andere kant is het ook veilig spelen. Ik weet dat als ik makeup revolution koop het negen van de tien keer mijn geld waard is. Wat pigmentatie betreft. De vraag is, zal de kleur mij wel goed bevallen? Zal het mij goed staan?

Er is bronzer, highlighter en blush. De roze-peach met glans blush haalde mij over streep om voor het palette te gaan. Wat een aparte kleur. Ik kan niet wachten om aan de gang te gaan met de kit.

 

 

De bronzer is een heel mooie warme tint, zeker geschikt voor mij om te contouren, als je wat lichte huidskleur hebt. Mijn gezicht en deze bronzer komt overeen qua kleur. Ik denk dat ik dar meer ga gebruiken als gezicht poeder/bronzer dan als contour. 

De highlighter heeft een wit champagne basis. Valt niet te veel op, komt best natuurlijk over wat highlighter betreft. daar hou ik wel van. De glans, zacht shimmer valt mij goed in de smaak. Als je houdt van opvallende highlighter is deze misschien wat te netjes voor jou.

De blush, wat een schoonheid. Ik ben verliefd op deze blush, al in de winkel. Ik heb nog niet deze kleur in mijn collectie. De blush is niet natuurlijk maar deze keer maak ik een uitzondering.

 

⇓ De blush

⇓ De bronzer
⇓ De highlighter

Makeup revolution Ultra Sculpt & Contour kit Ultra Fair C01.

Ik had eerder Makeup revolution blush gezien maar deze Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01 spreekt mij wat meer aan qua kleur. Als je deze blush gebruikt, heb je een highlighter niet eens nodig. Er al shimmer in de blush. Wel erg rustig aan opbouwen want te veel in de kwast kan het je overkomen. Maar dat hangt van je smaak af.  

Naast Rimmel Sculpting Highlighting Kit by Kate Moss hoort deze Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit Ultra Fair C01 tot mijn favorite Sculpt & Contour kit € 5,99 dat kan ik ook makkelijk missen. Echt blij en een aanrader deze kit.