Een paar dagen er tussen uit.


Een paar dagen er tussen uit.

Een paar dagen terug zaten wij in een hotel in Lekkerkerk, Zuid-Holland. Samen kwaliteitstijd zonder de kids. Een paar dagen er tussen uit.Dat is wat een relatie goed kan doen. Dat is in ieder geval wat ik vaker hoor. Twee jaar geleden gingen wij  vaker weg, maar sinds ik een jaar geleden begonnen ben met mijn blog schieten veel dingen er wel eens bij in. Bloggen kost veel tijd natuurlijk. Ik moet iemand schuld kunnen geven. 😉

Het was toevallig prachtig weer eergisteren, gisteren. Twee overnachtingen. Tussendoor uit. Is dat nodig in een relatie met kinderen? Eerlijk is eerlijk, dat weet ik niet. Ik mis mijn kinderen nu al hahaha. Ik kan ze soms wel achter het behang plakken als wij thuis zijn, maar op zulke momenten mis ik ze toch. Denken jullie dat met tweetjes weg gaan goed is voor de relatie?

Je hebt tijd om over alles en nog wat te praten, waar je thuis niet altijd aan toe komt door je werk, dingen regelen, afspraken, opvoeding enz.

Je brengt gezellig de tijd door met elkaar door veel uit eten te gaan. Het is niet alleen gezellig samen, je traint jezelf ook om goede keuzes te maken wat eten betreft. In mijn geval, ik probeer nog 4-6 kilo af te vallen ( Bikini sixpack challenge week 4 ), moet ik de verleiding leren te weerstaan en de juiste keuzes maken. Dat hoort bij het leven.

Het voelt alsof ik niets te doen hebt hier. Thuis heb ik genoeg te doen. Altijd tijd te kort, maar hier in het hotel ben ik vrij. Ik hoef helemaal niets. Het is wel een raar gevoel. Gelukkig heb ik drie boeken meegenomen. Er is een tafel bij het zwembad waar ik lekker kan hangen en een boek uit kan lezen. Hoe lang was het geleden dat ik een boek heb uitgelezen. Ik zit veel te veel in mijn vrije tijd achter de computer voor de blog.

Even de Thaise taal ⇑ weer gaan oefenen. 😉

 

Soms denk ik ook wel, moet ik niet eens blog-vrij nemen als ik weg ben of in de vakantietijd? Heel veel mensen gaan gewoon door met bloggen en er zijn veel mensen die echt vrij nemen. Ik beloof mijzelf dagelijks te blijven bloggen, ook in de vakantie. Eigenlijk weet ik het ook weer niet. Wij zullen wel zien denk ik. Dit jaar wordt mijn eerste vakantie met bloggen in het buitenland. Even aankijken hoe het gaat.

Al heb ik wel vorige maand een laptop gekocht, special om te bloggen in het buitenland. Deze korte trip kan ik hem ook uitproberen….. hoe en wat. Tot nu toe gaat redelijk goed. 🙂

Een selfie maken in de spiegel, net als ik zie hoe andere mensen dat doen. Ik ga het ook proberen.

Ik ben met Bikini Sixpack challenge bezig zoals jullie weten. Zelfs in het hotel heb ik een yoga mat en work out programma meegenomen en ook uitgeoefend. Een yoga mat meenemen, een beetje gek hé vinden jullie niet? Wie neemt er nou een yoga mat mee op reis?  Ikke dus. Ik blijf fanatiek doorgaan. 🙂 Zolang ik blijf eten blijf ik ook gewoon sporten tot mijn doel bereikt is.

 

Terwijl ik hier zomaar wat te lig te typen denk ik dat ik zo een boek ga lezen. Hier heb ik echt zin in. Een boek uitlezen. Daar kom ik hier in het Hotel ook voor. Me time, us time, children free zone time. Niet hoeven te koken, niet op tijd wakker worden, geen opvoeding en straf (Nu! naar de gang jij!) Rust, rust en nog eens rust. Voor ik het weet ben ik weer thuis met mijn kinderen.

 

 

Ik heb drie boeken meegenomen. Een Thais boek dat geschreven is door een monnik, nummer twee “Maak je niet dik” die hebben wij met de staatsloterij gewonnen. Nummer 3, “Eet jezelf jong”, alleen de naam al, hoe kan je zo’n boek laten liggen. 3 boeken en drie vrije dagen, we zullen wel zien of ik ze ga uitlezen.

⇓ Let op mijn buik. OMG!!

Een paar dagen er tussen uit.

Het is mooi om een gezond gezicht en lichaam te hebben, leuke kleren om aan te trekken, een mooi opgemaakt gezicht, een heerlijke relatie en vriendschap, maar ook een paar dagen er tussen uit of dat in je eentje, met een vriendin of met zijn tweetjes is, is ook heerlijk.

Een paar dagen er tussen uit. Het is schitterend weer, wat verrukkelijk is dit. En jullie, wat hebben jullie allemaal gedaan de afgelopen een paar warme dagen? Ook even genoten? Of vandaag de zon nog schijnt is de vraag. ( NOP ..niet echt) Toch een fijne dag iedereen!